100 diewe deel met Fortnite-spelers Kenith, Blind en SirDimetrious …

100 diewe deel met Fortnite-spelers Kenith, Blind en SirDimetrious ...

100 diewe het met die pros gespartel Fortnite spelers Ken “Kenith” Veli en Maurilio “Blind” Gramajo, asook die skepper van die inhoud SirDimetrious.

Die aankondiging is via Twitter 100T gemaak, wat die spelers die verwagte dank bedank vir hul tyd in die span en voorspoed in die toekoms. Alhoewel die besonderhede van die spelers se vertrek min is, het SirDimetrious ‘n meer onthullende pos via TwitLonger gepubliseer.

‘Ek gaan jou nie met die besonderhede verveel nie, maar die belangrikste is dat ek amper ophou stroom het Fortnite heeltemal – het SirDimetrious gesê. ‘In teenstelling met Kenith en Blind, was ek die inhoudsopnemer, maar ek het die grootste deel van my tyd spandeer dat jy Fortnite (begin van seisoen 9) buite die Wêreldbeker-kwalifikasie oefen. “

100 diewe op Twitter

Ons gaan vandag af met @Kenith, @Blind en @SirDimetrious. Dankie dat u ons verteenwoordig en ons wens u niks anders as sukses toe in Fortnite se mededingende loopbaan nie.

Kenith het oor die organisasie getweet en beweer dat die 100 T’s vir my niks anders was as die afgelope 14 maande nie. Ek skuld hulle baie, en ek kan hulle nie genoeg bedank dat hulle van mekaar geskei het nie. “

Met die vertrek van hierdie drie spelers kompetisie 100 diewe Fortnite die lys het tot vier gedaal.