2K stel Mi GM 2.0 vir NBA 2K20 bekend

2K stel Mi GM 2.0 vir NBA 2K20 bekend

2 duisend het vandag die nuwe besonderhede aangekondig oor die gewilde My GM-modus.

2 duisend nuwe besonderhede oor die gewilde modus bekend gemaak My GM met NBA 2K20. Die ontwikkelingspan van hierdie nuwe deel, wat in September vrygestel sal word.

NBA 2K Hy het die hele jaar daaraan gewerk om die sjabloonbestuur-modus te verbeter, wat geseëvier het sedert dit die Vereniging genoem is, en hy is verheug om ‘n paar besonderhede oor die belangrikste nuus van hierdie jaar aan te kondig: My GM 2.0. Baie aspekte van My GM is aangepas sodat aanhangers die nuwe ervaring kan geniet.

Toe 2K14 vrygestel is, was My GM die hoeksteen van die hernuwing van die reeks. Aanhangers kan in die eerste persoon leef hoe om hulself in GM-skoene te sit en die leisels van die span oor te neem in een van die belangrikste sportkompetisies ter wêreld. U moes doelwitte bereik, sjablone skep en verskillende soorte gesprekke in verskillende situasies voer. Dit het ‘n wonderlike ontvangs gehad en die weg gebaan vir My LEAGUE op erwe van 2K15 en 2K18 en 2K19.

Gesprekke was die gunsteling van die meeste aanhangers. Dit kan ‘n bietjie irriterend wees dat u sesde man weer eens vir u gesê het dat hy ‘n voorgereg wil wees, maar in die algemeen beteken dit dat u voor en na die wedstryd met spelers en werknemers kon praat.

Oor die jare het My GM opgehou om nuut te wees. Ons het meer op My LEAGUE begin konsentreer, aanhangers was verheug oor die oop wêreld aanraking wat ons die spel gegee het, en baie van die belangrikste elemente van My GM is jaar na jaar herhaal. Die gesprekke was dieselfde, die doelstellings was dieselfde, en die sesde man wou nog steeds ‘n voorgereg wees. Toe ons iemand vra wat nie veel in My GM speel nie om hom te beskryf, was die mees algemene antwoord: “Dit is soos MY LEAGUE … maar met gesprekke.” Dit is ‘n goeie definisie, maar ons wou iets anders hê. Ons wou hê dat My GM sy eie identiteit moes hê en dat dit ‘n ander ervaring was as My LEAGUE, daarom het ons die stelsel volledig nagegaan en nou noem ons dit My GM 2.0.

Hier is ‘n paar van die nuwe funksies wat in Mi GM 2.0 ingesluit is:

  • Aksiepunte
  • Resultaat en merkers
  • ‘N Vaardigheidsboom en veranderinge in struktuur om vooruit te gaan
  • ‘N heeltemal nuwe taakstelsel
  • Hernude verhoudings
  • Borgskap en handelsmerk

Moenie al die boodskappe in die volgende skakel mis nie: https://www.facebook.com/notes/nba-2k/mi-gm-20-nba2k20/2484479391787909/