Apple Probleemoplossingsgids vir Magic Mouse vir Mac en …

Ek moet dit erken: ek werk op ‘n rekenaar, ek vertrou hoofsaaklik op muise.

Selfs nou, wanneer ek hierdie artikel skryf, is die enigste instrument wat ek gebruik, die Mac-sleutelbord – maar ek is nog steeds gewoond daaraan om my vinger te beweeg en aan die magiese muis te raak. Dit kan ‘n slegte gewoonte wees; Dit is vir my moeilik om dit te verander. Ek het probeer, maar het altyd die indruk gehad dat iets ontbreek.

Ek gebruik Apple Magic Mouse 2 en u het nooit ‘n probleem daarmee nie. Maar dit was nie so toe ek dit die eerste keer ‘n jaar gelede ontvang het nie. Ek het dit opgewonde oopgemaak, dit aangeskakel en aan die Mac gekoppel, maar dit het geblyk dat dit nie op of af blaai nie!

Rede? In kort: die toestel was nie versoenbaar met Yosemite waarop my MacBook Pro was nie. Die probleem is opgelos na etlike ure van Mac-opgradering na El Capitan.

Dit is maar een van die probleme wat ek met my magiese muis 2 teëgekom het. Ek het verskeie ander probleme ondervind, veral toe ek dit op my Windows 10 op HP Pavilion-skootrekenaar gebruik het.

In hierdie gids deel ek hierdie probleme en oplossings met Magic Mouse. Ek hoop dat u dit nuttig vind.

Magic Mouse probleme in macOS

Probleem 1: Hoe om Magic Mouse vir die eerste keer aan ‘n Mac te koppel

Kyk na hierdie youtube-video van 1 minuut deur Dan.

Probleem 2: Die magiese muis verbind nie of koppel nie

Maak eers seker dat u draadlose muis ingeskakel is. Sorg ook dat u Mac se Bluetooth aan is. Beweeg dan die muis of tik om daarop te klik. Hierdie toestel word dikwels wakker. As dit nie werk nie, herbegin u Mac. As dit nog steeds nie werk nie, kan die muisbattery min wees. Laai dit vir ‘n paar minute (of vervang die AA-batterye met nuwe batterye as u ‘n tradisionele Magic Mouse gebruik) en probeer weer.

Opmerking: As u soos ek is en geneig is om die muisskakelaar na die “af” -posisie te skuif nadat u Mac uitgeskakel is om batterykrag te bespaar, moet u die skakelaar na die “aan” -posisie skuif voordat u met u Mac begin. Toe ek die skakelaar op die verkeerde tydstip aanskakel, kon ek die muis glad nie opspoor of gebruik nie en moes ek my Mac herbegin.

Probleem 3: Een muis wat Magic Mouse blaai, werk nie

Hierdie probleem het my ‘n oomblik vererg. My Magic Mouse 2 het daarin geslaag om verbinding te maak met ‘n Mac-rekenaar en ek kon die muiswyser sonder enige probleme skuif, maar die blaaierfunksie werk glad nie. Ek kon nie met een vinger op, af, links of regs blaai nie.

Die skuldige was OS X Yosemite, wat dit bevat ergste foute gekoppel aan Wi-Fi, Bluetooth en Apple Mail. Om uit te vind in watter weergawe van OS X u Mac werk, klik op die Apple-logo links bo en klik Oor hierdie Mac.

Oplossing? Opgradeer na nuwer weergawe van macOS. Ek het probeer en dit het die probleem perfek opgelos.

Probleem 4: Die magiese muis hou aan om die Mac te ontkoppel of te vries

Dit het ook met my gebeur en dit het geblyk dat die battery van my muis ontlaai is. Na die laai het die probleem nooit weer opgekom nie. Nadat ek gekyk het dit is Apple-besprekingsommige Apple-kerels het ook ander kolle gemaak. Ek het hulle hier opgesom, die volgorde hang af van die gemak van implementering:

  • Laai die muisbattery op.
  • Ontkoppel ander randapparatuur en skuif die muis nader aan u Mac vir ‘n sterker sein.
  • Ontkoppel die muis en maak dit reg. Verander, indien moontlik, die naam van die toestel.
  • Stel NVRAM weer in. sien dit is Apple se ondersteuningsposisie vir hoe.

Probleem 5: Hoe om die muisvoorkeure op te stel

As u die spoed van die muis wil aanpas, kan u met die regterkliek inskakel, meer gebare byvoeg, ens., Muisvoorkeure is ‘n plek om na te gaan. Hier kan u u voorkeure aanpas deur gebruik te maak van AppleIntuitive-aanbiedings regs.

Klik op die Bluetooth-ikoon in die boonste menubalk, gaan na die muisnaam en klik op “Open muisvoorkeure”.

Probleemoplossingsgids vir Apple Magic Mouse vir Mac en PC (8 probleme) 1

‘N Nuwe venster verskyn. Kies nou alles wat u wil verander, en dit tree onmiddellik in werking.

Apple Magic Mouse Probleemoplossingsgids vir Mac en PC (8 probleme) 2

Probleme met Magic Mouse op Windows

Vrywaring: Die volgende probleme is uitsluitlik gebaseer op my insigte en ervaring met die gebruik van Magic Mouse op die HP Pavilion-skootrekenaar (Windows 10). Ek moet dit nog op Windows 7 of 8.1 toets of Windows op ‘n Mac via BootCamp of virtuele masjienprogrammatuur soos Parallels Desktop, VMware Fusion gebruik. Sommige oplossings werk dus nie noodwendig met die rekenaar nie.

Probleem 6: Hoe om Magic Mouse Windows vir die eerste keer te paar

Stap 1: Soek die Bluetooth-ikoon in die taakbalk regs onder. As dit nie daar verskyn nie, lees hierdie bespreking om te leer hoe om dit in staat te stel. Klik met die regterkant daarop en kies “Voeg Bluetooth-toestel by”.

Apple Magic Mouse Probleemoplossingsgids vir Mac en PC (8 probleme) 3

Stap 2: Soek na Magic Mouse en klik om dit te koppel. Sorg dat u Bluetooth aangeskakel het en skuif die muisskakelaar na “aan”. Aangesien die muis reeds gepaar is, word ‘Delete device’ nou vertoon.

Probleemoplossingsgids vir Apple Magic Mouse vir Mac en rekenaar (8 probleme) 4

Stap 3: Volg die oorblywende instruksies wat u rekenaar sal uitvoer, en wag dan ‘n paar sekondes. U moet nou die muis kan gebruik.

Probleem 7: Blaai-funksie van die Magic Mouse werk nie Windows nie

U moet ‘n paar drywers installeer om te kan werk.

As u Windows via BootCamp op ‘n Mac geïnstalleer het, bied Apple die Boot Camp-helper-sagteware (Windows-drywers) aan hier beskikbaar. Klik op die blou knoppie om drywers af te laai (grootte 882 MB). Volg dan die instruksies in hierdie video om dit korrek te installeer:

As u soos ek is en u Windows 10 op u rekenaar gebruik, kan u hierdie twee drywers (AppleBluetoothInstaller64 en AppleWirelessMouse64) aflaai van hierdie forum (Let wel: die taal is Chinees). Nadat hulle op my Windows 10 HP-toestel geïnstalleer is, werk die Magic Mouse-skuiffunksie ongelooflik goed. Boonop is hulle gratis. Roep my Chinese manlike kollega uit vir hul ontwikkeling.

Ek het ook ‘n ander instrument probeer genaamd Magic Mouse gereedskap. Dit werk ook goed, maar dit is ‘n kommersiële program wat ‘n gratis proeftydperk van 28 dae bied. Na die proeftydperk sal u $ 9.4 moet betaal om dit te koop. As bogenoemde gratis bestuurders nie werk nie, is Magic Mouse Utilities ‘n goeie opsie.

Probleem 8: Hoe om Magic Mouse op Windows op te stel en te laat werk

As u dink dat die blaai nie so glad is nie, met die regterkliek nie werk nie, die aanwysersnelheid te hoog of te stadig is, of u van linkshandig na linkshandig wil skakel, of andersom, ens., Kan u verander Muis eienskappe.

Probleemoplossingsgids vir Apple Magic Mouse vir Mac en rekenaar (8 uitgawes) 5

Klik in dieselfde Windows-instellings (sien uitgawe 1) in die gedeelte Geassosieerde instellings op “Bykomende muisopsies”. ‘N Nuwe venster verskyn. Gaan nou na die verskillende oortjies (knoppies, aanwysers, wiel, ens.) Om die toepaslike veranderinge aan te bring. Moenie vergeet om op “OK” te klik om die instellings te stoor nie.

Apple Magic Mouse Probleemoplossingsgids vir Mac en PC (8 probleme) 6

Laaste woorde

Dit is al die probleme en oplossings wat ek met u wou deel rakende die gebruik van Apple Magic Mouse 2 op ‘n Mac of rekenaar. As u hierdie gids nuttig vind, verskaf dit dan. As u ‘n ander probleem het wat ek nie hier bespreek het nie, laat weet ons dan deur ‘n opmerking hieronder te plaas.

PS daar is baie gerugte oor Magic Mouse 3, sien hier. hier en hier. selfvertroue weergawe 3 los sommige of al die probleme in weergawe 2 op.