Apple publiseer ‘n supercut van twee minute vanaf die groep Apple vaardigheidspeletjies

SĂȘ hallo vir ons nuwe toegewyde Apple Arcade Forum!

Na Apple het die Big Tuesday-geleentheid “Only through Innovation” nie net die nuwe iPhone 11 aangekondig nie, maar ook die prys en die vrylĂȘingsdatum van sy opkomende Apple Premium Arcade Game Service bekend gemaak. O ja, en die nuwe Apple Watch en die nuwe intreevlak-iPad en ‘n paar ander dinge. Maar die adverteer-advertensies was nuwe iPhones en oulike, oulike speletjies. Apple het vandag nog ‘n dagboek in Apple Arcade-vuur gewerp en ‘n nuwe, fliek film vrygestel wat baie van die 100 wedstryde vertoon wat volgende week as deel van Apple Arcade bekendgestel sal word. Sommige het ek al voorheen gesien, ander nie, maar een ding wat ek weet is dat twee minute nie genoeg tyd is om dit alles te sien nie.

Ek sĂȘ vir jou, ek is baie opgewonde oor Apple Arkada. Daar is soveel speletjies wat ek op die webwerf wil speel, en dit lyk vir my dat daar elke dag nuwe dinge is wat ek van leer, wat my nog meer irriteer. En selfs as u nie ‘n intekening vir die spel het nie, het u ‘n gratis proeflopie per maand, sodat u dit sonder risiko kan kontroleer en soveel Apple Skill Games as wat u kan klop tydens hierdie maandelikse proeflopie, dit klink na ‘n ongelooflike uitdaging. Ons hou Apple Skill Goodness Nuggets dop vir die premiĂšre volgende week van vandag af.