Blizzard tel winste, en by spelers is elke silwer op …

Blizzard tel winste, en by spelers is elke silwer op ...

My avontuur met World of Warcraft het in 2007 begin – nogal lank na die vrystelling van hierdie speletjie. Dit was na die première van die eerste WoW-uitbreiding, The Burning Crusade, maar vir ‘n lang tyd het net die ‘ou’ wêreld van Azeroth vir my bestaan. Ek het net nie dadelik die byvoeging gekoop met die speel van “Vanilla” nie.

Dit was egter nie ‘n 100% -wedstryd nie. identies aan wat in 2005 in Europa en in 2004 in die VSA verskyn het. Patch 2.0.1 wat voor die amptelike vrylating van The Burning Crusade bekendgestel is, het baie belangrike veranderinge aan die spel gebring. U kan dus sê dat ek nie die regte “vanielje” speel geken het nie.

Die 2017-weergawe van die spel wat op Blizzcon aangekondig is, was waarskynlik die grootste kommersiële sukses in ‘n lang tyd. Blizzard verskaf voorlopig nie spesifieke data nie (ek vermoed dat hy op die volgende konferensie wag), maar ons weet reeds dat Twitch tydens die eerste dag van die première twee plate gewen het:

    Die spel is vyf minute na die première gelyktydig deur 1.165.793 kykers gekyk.
    Die eerste 24 uur na die première was daar 6,1 miljoen kykers in totaal.

Dit is moeilik om Classic op ‘n ander manier te evalueer as deur die prisma van my eie herinneringe in vorige weergawes van die spel wat ek kon speel, en dit met die moderne weergawe te vergelyk. Dit is wat ek probeer doen het.

Twee weke voor die amptelike begin van Classica, kon u karakters skep om hul name te behou – hulle kan steeds nie gespeel word nie. Daarna het ek aangemeld, en in ‘n pas van nostalgie het ek ‘n karakter opgestel met dieselfde naam, klas en ras as in 2007. Hy was ‘n dwergkryger. Hier is ‘n paar van sy herinneringe aan Azeroth.

“Buff my om spella te gooi vir buit”

Opmerking: in die teks het ek probeer om die aantal gesamentlike en swak klinkende Poolse terme wat verband hou met MMO’s, en veral WoW, te verminder. Ek gebruik egter verskeie daarvan: kleinhandel – die weergawe van die speletjie met die nuutste toevoegings en pleisters, die moderne weergawe, caster – ‘n karakter wat van ‘n afstand aanval, met behulp van gegote toespelings, in teenstelling met ‘n nabygeveg ‘, ‘n karakter wat selfs teenkanting aanval. En buff – ‘n vriendelike spel wat op ‘n ander partylid of karakter gegooi word om dit te versterk, byvoorbeeld om beskerming teen skade te verleen.

Armoede piep

Na ‘n dag van dronkenskap in die winterland Dun Morogh, wil ek opwarm en ‘n glasie dwergbier drink. Ongelukkig het ek net ‘n paar kappies by my, wat ek moet opsy sit vir vaardighede wat ek by afrigters gekoop het. Waarheen ek waarskynlik te voet sal gaan, want ek voel jammer vir silwer op die griffin.

Economy in Classic lyk soos dié van die begin van die spel. ‘N Gebrek aan eksterne invloei van geld deur die “senior” karakters beteken dat die spel nog nie inflasie opgedoen het wat bekend is in die kleinhandel nie. Hier is elke silwer stuk werd … goud.

Dit is eers na ‘n geruime tyd dat ons veilingshuise begin gebruik, waar ewe arme spelers oortollige materiale vir ‘n paar silwerstukke by ons sal koop.

Intussen, in die kleinhandel …

In die moderne weergawe van die spel val geld in die hele sak op die speler. Selfs die missie beloon skaal dienooreenkomstig, en dit is algemeen om gevind materiaal vir sakke vol goue muntstukke te verkoop. Geen wonder dat die kleinhandelekonomie inflasie getref het nie – alles hier kos meer as wat dit moes, maar geld in die spel is ook baie maklik om te kry.

Blizzard tel winste, en spelers kry elke stuk silwer teen 'n premie - indrukke van World of Warcraft: Classic 1

Ons speel nie Rambo nie

Wat my verbaas was toe ek ‘n klagaanval op ‘n groep kobolds gebruik het, en hulle het my vinnig gepaciseer en my op die grondvloer gebring. As ek deur die skaduwee van die begraafplaas hardloop, sodat my siel met die liggaam sou kon herenig, kon ek mooi nadink oor my fout.

Klassiek vergewe nie. Laat bravado nie toe nie. Voor elke aanval moet ons die omgewing ken; is daar nie vyande in die omgewing wat deur die geluid van die geveg aangetrek sal word nie? Het ons genoeg gesondheid? In Classic tel elke doepa, elke kosbuffet, elke seën wat deur ‘n paladien gegooi word as jy verbygaan.

Te veel roetes vanaf die begraafplaas het verbygegaan en ons moet wapens en toerusting herstel wat … kos geld.

Intussen, in die kleinhandel …

Elke nuwe karakter in die moderne spel kan met die sg erfstukke – dit wil sê wapens wat deur vorige karakters van dieselfde speler vir jonger karakters gekoop is. Dit is wapens op die vlak van unieke, dit wil sê blou toerusting, wat gewoonlik die probleem van bewapening tydens nivellering uitskakel. Op hierdie manier het ‘n redelike groot deel van die spel verdwyn, wat bestaan ​​uit die bestuur van toerusting en toerusting.

Die vlak van teenstanders in die lande om ervaring in te samel, pas outomaties aan by ons s’n. Ervaring word baie vinnig opgedoen, veral omdat die betrokke patches die ervaringskurwe verander het om alle byvoegings vinnig te “vlieg”, behalwe die laaste (tans Battle for Azeroth).

Blizzard tel winste, en elke silwer stuk is die moeite werd om goud te verdien - indrukke van World of Warcraft: Classic 2

Dit is nie ‘n speletjie vir alleenlopers nie

Toe ek probeer het om die werktuie wat van die Dwarven Miners van Loch Modan gesteel is, terug te kry, het ek opgegee ná verskeie pogings. Alhoewel die missie op my vlak was, het ek nie daarin geslaag nie. Ek het destyds opgemerk dat ‘n groep vriendelike oberwacze my na die span nooi. Ek is gelukkig, ons sal saam slaag!

World of Warcraft is van die begin af ontwerp sodat die meeste van die inhoud hardkoppig solo kon wees. Die probleme van die missie en die feit dat die diere wat ons vyandiggesind is, kom soms in groot groepe mee, wat veroorsaak dat selfs tydens die alledaagse spel die vlak bereik moet word met ander spelers. Karakters op vlakvlak is dikwels nie selfversorgend nie – aanstootlike karakters het nie selfgenesing nie, kastele – gooi spel – gebrek aan goeie skilde en wapens. Dit is waarom dit baie gewild is om selfs met een of twee persone wat tydens die sending ontmoet is, saam te werk, waardeur dit makliker is om te oorleef en die missie te voltooi.

Intussen, in die kleinhandel …

In die kleinhandel kan elkeen ‘n alleenloper wees – die meeste van die inhoud in die byvoegings kan alleen beëindig word, en as ons ‘n kerker of ‘n saamtrek wil besoek – geen probleem nie, is daar ‘n geskikte opsie in die spelinterface, vind ons ewekansige mense soos ons. Dit elimineer feitlik die behoefte om met ander spelers te kommunikeer – iets wat ek graag by Classic terugverwelkom.

Blizzard tel winste, en elke speler se silwerstuk het 'n premie - indrukke van World of Warcraft: Classic 3

Stadig maar seker

Vreemd genoeg het ek Classic begin speel meer as wat ek verwag het. As ek stadigaan ervaring opdoen, gee my die tyd om verbande of kos tussen gevegte te gebruik ontspan, rondkyk of met ander spelers praat.

Classic verberg baie verrassings. Byvoorbeeld, in die spel, soos in die kleinhandel, is daar vakansies – spesiale geleenthede wat vir ‘n beperkte periode duur, maar unieke missies of belonings bied. In die moderne weergawe van die spel word dit aangekondig en dit kan in die kalender gesien word. Daar is geen kalender in Classic nie; u moet dit self lees, kennis neem of van u gildelede hoor. Dit gee ‘n geheimsinnigheid en ‘n gevoel van bedekking en verkenning.

Sedert ek Classic begin speel het, het ek nog nie by die moderne weergawe van die spel aangemeld nie Рwat aan die een kant my beperkte tyd weggee om te speel, maar aan die ander kant s̻ dit baie dat Blizzard se eksperiment suksesvol was. Miskien sal die volgende een volg?