Brennan Lee Mulligan Talks College Humor Dungeons and Dragons Series

Brennan Lee Mulligan Talks College Humor Dungeons and Dragons Series

MET Dungeons and Dragons ‘ toenemende gewildheid, het tientalle programme gewy aan die wêreld se gewildste tafelspel op die internet verskyn, elk bestuur deur ‘n Dungeon Master. Terwyl die lys van groot DM’s vir ewig strek, is baie min so talentvol soos Brennan Lee Mulligan, Dungeon Master agter die D & D College Humor Dimension 20. Game Game Rant het die geleentheid gehad om Brennan te vertel van sy ervaring as ‘n Dungeon Master en hoe dit is om te wees deel van een van die interessantste reekse tablette op die internet.

“Ek is al my skuld aan my ma, Elaine Lee,” sê Brennan oor die telefoon, “toe ek ‘n kind was, het sy gesê, ‘moet jy hierdie speletjie speel, D&D, ek dink dit is so,’ en sy was heeltemal reg. ‘ Brennan is DM sedert hy tien jaar oud was, en begin in plaaslike strokiesprente met groepe in die laat tienerjare en twintigerjare. ‘Hulle was ongelooflik lekker om my aan tafel te vermaak. Dit was regtig wonderlik om te leer om hierdie speletjie te speel, maar ‘n tienjarige wat saam met ‘n groep 20-jariges speel, sal ‘n verskil maak in wat oulik is … Op tien-jarige ouderdom was ek nie so gebonde aan reëls soos die 20-jariges wat die meganika van die spel perfek verstaan ​​het nie. Dus het ek uiteindelik my vriende afgelaai om saam met my te speel.

As vriende het Brennan sy eie veldtogte begin voer en die rol van Dungeon Master vertolk: ‘As u ‘n speletjie skep, sal dit eintlik van u afhang om dit te begin. dit is soos “okay, ek sal die spel begin, want ek wil speel” en dan is jy skielik al 21 jaar DM. Dit is ‘n bietjie soos sneeuballe. ‘

Vir baie jare het Brennan gesien hoe Dungeons and Dragons ontwikkel van ‘n stokperdjie slegs vir nerds tot die hoofstroomvermaak, waarvoor hy baie dankbaar is. ‘Ek bedoel dit is regtig ‘n droom. Nerdruimtes het lankal ‘n ongelukkige geskiedenis van soek en die idee dat “hierdie persoon ‘n valse speler is.” Dit is die mees asiniene, agterlike, giftige mentaliteit wat ek kan hê … Ek onthou toe D&D nie ‘n beroemde tydverdryf of stokperdjie was nie en ek is dankbaar dat dit deur ‘n groter kultuur aangeneem is. “

Vir diegene wat nie die werk van Brennan ken nie, is Dimension 20 ‘n heeltemal ander program as die meeste ander daar, veral te danke aan die unieke veldtoginstellings wat die hoërskool vir avonturiers in Fantasy High en die mistieke weergawe van New York in The Sleeping City, onder andere . Brennan is tans besig met ‘n nuwe kantmissie, sowel as die volgende volle seisoen van die reeks, wat volgens hom nog ‘n afwyking sal wees van die tipiese Dungeons- en Dragons-norme. . Ons is in ‘n nuwe gebied danksy die natuurskoon vir seisoen 5. Ek dink mense sal regtig opgewonde wees. Dit is beslis groter van my kant as in vorige seisoene, so ek is baie opgewonde. “

Brennan het ‘n sterk lys mense wat hom help om Dimension 20 te voltooi, maar die wêrelde is byna geheel en al deur hom ontwerp. ‘Ek gaan regtig daar binne en sê:’ Dit is die wêrelde waaroor ek opgewonde is. ‘ Vir die grootste deel kry ek my duime en die opgewondenheid van die mense wat saam met my werk aan die reeks oor hoe ons hierdie visie gaan realiseer, is ‘n situasie wat bykans nêrens in hierdie bedryf is nie, en ek is baie dankbaar daarvoor. ‘

Hierdie kreatiewe vryheid is bevrydend, hoewel dit nogal ‘n las kan wees. ‘Kyk ek elke seisoen na die ruimte en sê’ gaaf, waar wil ons volgende? “, Sê Brennan vir my,” wat weer ongelooflik is, maar baie diep irriterend. volgende vlak. Maar dit is ‘n prettige soort senuwee. “Die enigste beperkinge op die program is om seker te maak dat die sentrum verwante karakters en ‘n sterk komedie-idee het, twee dinge wat Dimension 20 elke seisoen bereik het.

Met dekades se ondervinding agter die rug, het Brennan baie raad vir diegene wat hul eie veldtogte wil voer, insluitend wat ‘n goeie veldtog van ‘n wonderlike een onderskei: “Ek dink ‘n wonderlike veldtog, as ek op een sleutel sou wys, is dat elke persoon aan tafel voel asof elke keuse wat hulle gemaak het, vereer is. En omgekeerd, die gevoel van die keuse van almal anders voel … Dit is nie gaaf om in ‘n speletjie te wees waarin jy as ‘n Dungeon Master voel of jy jou spelers trek nie, en ook nie lekker is om in ‘n speletjie te wees nie: “Man, niks gebeur nie. Ek dink ek moet alles doen. ‘ aan die ander kant ruik dit om in ‘n speletjie te wees waar geen keuses geëerbiedig word nie. Dus as ek nadink oor die veldtogte waaraan ek deelgeneem het, was dit ongelooflik, dit was ‘n wonderlike dans vir alle spelers wat voortdurend groot swaaie doen, ‘n groot verskeidenheid karakters, gevaarlike gevare in die stryd, veranderinge in die hart; regtig emosioneel harde, sensitiewe tonele … Toe hulle iets aan die veldtogwêreld doen, het die veldtogwêreld verander. “

Vir diegene wat in sy voetspore wil volg, het Brennan vir die eerste keer nuttige advies gegee vir Dungeon Masters, veral met die woorde: ‘Dood jou geliefdes. Die idee wat u gehad het, die vergadering, u laat dit anders wees, en miskien kan dit nooit gebeur as die ander keuse is om u spelers te bemagtig nie. ‘ Brennan het benadruk dat die Dungeon Masters in ‘n unieke situasie is omdat hulle gereed moet wees om die harde werk wat die sessie gedoen het, te beëindig as die speler se keuses hulle nie daarheen lei nie. Dit is aan die einde van die dag pynlik, maar dit is ‘n baie beter veldtog.

Brennan is baie passievol oor Dungeons and Dragons, op ‘n manier wat min ander mense is. Soos hy sê, is hy steeds nie moeg om te speel nie, selfs nadat hy baie ure gespeel het. Hy het ‘n ‘eindelose aptyt’ vir D&D en speel steeds tuis saam met vriende tuis, hoewel hy aanvanklik glo dat hy teen die muur kan slaan. Dit het egter nie gebeur nie en dit lyk of Brennan soveel en so lank as wat hy kan speel.