Destiny 2 Weeklikse resetgids: wat is die tyd om terug te stel en …

Przewodnik po cotygodniowym resetowaniu Destiny 2: Która jest godzina resetowania i jakie zmiany? 1

Weeklikse resetbestemming 2-gids: wat is die terugstellingstyd en wat verander?  1

As u iemand is wat die beste probeer benut Bedoelde gebruik 2 wat na Shadowkeep lei, volg u waarskynlik noukeurig wanneer weeklikse herstellings verskillende speletjie-aktiwiteite behels wat u op die beste ligvlak hou waarop u kan wees. U kan egter wonder wanneer hierdie weeklikse terugstelling plaasvind en wat dit eintlik beïnvloed, sodra u weer begin verander. Ons Destiny 2 weeklikse terugstelgids sal u laat weet wanneer die weeklikse terugstelling sal plaasvind en wat weer gestel sal word.

Destiny 2 Weeklikse herstelhandleiding: Hoe laat is die terugstelling?

Die Destiny 2-weeklikse hersteltimer word nie volgens die streek gestandaardiseer nie, wat beteken dat die skakelaar basies een keer vir almal verander, in plaas daarvan om terselfdetyd vir alle wagte te wees. Die weeklikse toonbankterugstelling vir tydsones is soos volg en vind altyd op Dinsdag plaas:

  • 18:00 in BST (Verenigde Koninkryk)
  • 19.00 in CEST (Europa)
  • 13.00 in EDT en 10.00 in PT (Ooskus en Weskus, VSA)

Weeklikse bestemming 2 timer herstel: Wat verander?

Weeklikse resetbestemming 2-gids: wat is die terugstellingstyd en wat verander?  2

Die res verander elke week ‘n paar sleutelaktiwiteite en stel u in staat om nuwe voordele te verdien of verskillende variasies van hierdie aktiwiteit te beproef. Alhoewel dit voor die hand liggend kan wees dat die strooptogte weer gestel word, is hier ‘n lys van alle ander Destiny 2-items wat opgedateer word wanneer die weeklikse terugstelling plaasvind:

  • ‘N Kragtige spinnekopbeloning
  • Ikora daag op
  • Crucible
  • dien
  • aand
  • Clan ervaring
  • Warm kolle
  • Avant-garde slaan
  • Geskiedenis-snitlys
  • Petra-toekennings
  • Werner 99-40 se Bounties
  • Tydrenne (belonings en vooruitgang sal herstel word)
  • Xur (sal teen Vrydag vermis word)
  • Ascendant Challenge (rotasie sal verander)

Aangesien belonings en vordering weer ingestel word, moet u seker maak dat alle belonings voltooi is voor die dodelike Dinsdagverandering. U moet seker maak dat u ‘n gestruktureerde weeklikse skedule het as u so vinnig as moontlik ‘n hoër ligvlak wil bereik; dit gaan oor die maksimalisering van die doeltreffendheid in die verskillende aktiwiteite wat die speletjie bied. Ons weeklikse Destiny 2-gids moet ‘n nuttige plek wees om mee te begin!