Die geskiedenis van Death Stranding is verbind en geïsoleer in dieselfde …

Die geskiedenis van Death Stranding is verbind en geïsoleer in dieselfde ...

IN laaste onderhoud met 4Players Duitse spelers, het Hideo Kojima gepraat oor die verwagte Death Stranding. Een van die dinge waaroor Kojima gepraat het, is die motiewe wat die ateljee gaan doen met die verhaal van Death Stranding.

Aangesien die hele onderhoud in Duits is, sal ons daarop moet staatmaak growwe vertaling afgelewer deur Vestan met ResetEra.

Toe hy gevra is watter boodskap hy met Death Stranding en sy verhaal wil stuur, was Hideo Kojima se reaksie presies wat ‘n mens van die maker van die Metal Gear-reeks sou verwag.

Volgens Kojima

In die regte wêreld is almal geïsoleer of van iemand geskei. Isolasie word nou die neiging genoem. Ook aanlyn. Almal is aan die wêreld gekoppel, maar al wat jy doen is om ander met stokke te slaan of hulle woedend op te tree. Daarom is die tema van Death Stranding verbind, maar nie terselfdetyd verbind nie. Ek wil hê dat mense aan die wêreld moet dink wanneer hulle die spel speel, en nie net die spelervaring self nie. Wat beteken dit om aan te sluit of te isoleer. Dit bly natuurlik ‘n spel. En ek wil hê jy moet die spel geniet. Maar na die wedstryd wil ek hê mense moet rondkyk, hul oë oopmaak en sê: ‘Ag, dit kan beteken wat dit is.’ Ek hoop dit sal wys nadat die gevolge daarvan bygevoeg is.

Sedert die bekendmaking van hierdie verhaal, hoor ons dat die verhaal van Death Stranding enige ander spel uit die water sal blaas en hoe dit ‘n spel sal wees wat ‘n heeltemal nuwe genre in die spelbedryf sal definieer. Toe hy hieroor gevra word, het Hideo Kojima vertel van sommige van sy vroeëre speletjies wat hoofsaaklik ‘n sneak-gebaseerde speletjie soos die Metal Gear Solid-reeks gebruik. Volgens Kojima wou hy iets skep wat geen ander spelontwikkelaar ooit geskep het nie danksy die geskiedenis van Death Stranding.

“Soos die stealth-speletjies wat ek geskep het (Metal Gear Solid), wou ek altyd iets nuuts skep,” sê Kojima.

‘Ek glo dat dit my lot is. As ek iets moes bestaan ​​wat reeds bestaan, dink ek nie dat dit van my af moet kom nie. Ek sê nie nee vir ander speletjies nie. Maar vir my wil ek iets nuuts skep. Daarom wou ek hierdie genre skep. ‘

Alhoewel dit wat Kojima tydens hierdie onderhoud gesê het nie juis nuwe inligting is nie, bied dit tog ‘n dieper insig in wat hy probeer bereik deur die geskiedenis van Death Stranding en die motiewe wat in die spel beskryf word. Ons het ook onlangs verneem dat die aanlyn-komponent Death Stranding die groep spelers oorskry wat op dieselfde plek pis, maar ook kontak maak met ander spelmeganismes en sodoende ‘n groter wêreld skep.

Death Stranding word ontwikkel deur Kojima Productions en Sony Interactive Entertainment op PlayStation 4, hoewel skynbaar ook PC-weergawes verskyn. Voorafbestellings vir die speletjie is nou oop met ‘n vrystellingsdatum van 8 November 2019.