Die skepper van Undertale voorsien die Deltarune-sagteware-opdatering, insluitend nuwe musiek

Die skepper van Undertale voorsien die Deltarune-sagteware-opdatering, insluitend nuwe musiek

Dit is byna ‘n jaar sedert die vrystelling van die eerste deel van Deltarune, en hoewel dit ‘n aanloklike kyk was na wat ons van Undertale sou verwag, weet ons nog steeds nie veel meer oor hoe die volledige speletjie sal lyk nie. Oor die naweek het die skepper Toby Fox ‘n paar besonderhede oor die ontwikkeling van Deltarune gedeel ter geleentheid van Undertale se vierde verjaardag.

“Die ontwerp van die werklike spel en die besonderhede van wat aangaan, gaan baie goed,” sê Fox Twitter (via USGamer). ‘Ek het baie vertroue in die spel wat tans op my note is. Ten minste dink ek dat mense wat hou van die dinge wat ek skep, daarvan sal hou. Dit is al wat ek altyd wil hê. ‘

Alles is ‘n bietjie vaag, maar Fox voeg by, “daar is ander aspekte wat ‘n paar hindernisse in die gesig staar, maar hulle sal beslis oorkom word. Vertrou my as ek sê dat, hoewel ek tyd wil spandeer om ‘n wonderlike speletjie te skep, ek dit so gou as moontlik aan mense wil deurgee. Ernstig. ‘Dit is beslis nie die vrystellingdatum nie, maar dit is die volgende oomblik wat ons waarskynlik sal kry.

Meer spesifiek, Fox sê: “Ek wil ‘n bietjie DR-dinge deel ‘en voortgaan met vars musiek. In die eerste plek welkom in die stad.

Dan is daar Lost Girl (Noelle).

“Ek het gesê dit is Noelle-tema,” sê Fox, “maar dit is eintlik ‘n soort lied wat herhaaldelik deur die hele spel gebruik word, selfs al is dit nie in die omgewing nie.”

Ons sal sien wat dit alles beteken vir die volledige vrystelling van Deltarune, maar ek hoop nie ook ver in die toekoms.

INFO