Dr. Disrespect se kommentaar op Modern Warfare Alpha-kaarte bied advies – …

Dr. Disrespect se kommentaar op Modern Warfare Alpha-kaarte bied advies - ...

Die gewilde streamer Guy “Dr Disrespect” Beahm IV het ‘n besluit geneem Call of Duty Modern Warfare Alfakaarte en dit was verbasend gratis.

Doc, wat ‘n voormalige kaartontwerper is Call of Duty, het hy gesê hy is ‘n aanhanger van die nuutste Gunfight-kaart, Docks. Maar soos gewoonlik het die dokter Infinity Totem aangeraai.

“Ek is mal daaroor. Dit lyk vir my dat die grootte van die kaarte met 20-30% kan toeneem met ‘n ekstra laag bedekkingsopsies,” het dr Dr Disrespect getwiet. “Moet ek ‘n projek besoek? Ek bedoel, ek het die helfte van die kaarte ontwerp Gevorderde oorlogvoering insluitend Solar, Instinct, Recovery, Ascend, Horizon, DLC ens. “

Dr respek op Twitter

@CallofDuty Ek is mal daaroor. Dit lyk vir my dat die grootte van die kaarte met 20-30% kan toeneem met ‘n ekstra laag dekkingopsies. Moet ek ‘n projek besoek? Ek bedoel, ek het die helfte van die kaarte ontwerp vir Advanced Warfare, insluitend Solar, Instinct, Recovery, Ascend, Horizon, DLC ens.

Nie so beskeie spog is ‘n klassieke dokter nie, maar as iemand die Infinity Totem kan kritiseer en advies kan gee wanneer hy die kaart ontwerp, dan doen hy dit.

Die kaarte in die Alpha-shooter is natuurlik klein, maar die spelmodus as geheel is blykbaar ontwerp vir vinnige en aksiebelaaide rondes. Tussen klein kaarte, beperkte omslag en kort rondes, wil Totem Infinity waarskynlik hê dat u vinnig uit en uit Gunfight kan inkom.