Epic Tavern is ‘n RPG-spel waarin jy ‘n Tavenmaster-meester in …

Epic Tavern is 'n RPG-spel waarin jy 'n Tavenmaster-meester in ...

Vanjaar by PAX West Epiese taverne hy is vir my beskryf as ‘sportbestuur ontmoet fantasie’. Daarin speel u die kroegman / eienaar wat verantwoordelik is vir hierdie epiese taverne. Avonturiers dwaal, bou verhoudings met hulle en hoor van take waarheen u hulle kan stuur.

Daar is stelsels om bestellings vir drank en eetgoed te kombineer om kliënte tevrede te stel, u kry nuwe toerusting vir u kliënte en ‘n hele nuwe voorkoms op die fantasiegenre.

Die haak wat my gehad het, was eintlik net die tavern-naamgenerator wat u aan die begin van die spel gebruik. Dit lyk asof byna elke naam waarmee hulle vorendag kom, skreeusnaaks is, waarop die ontwikkelaars trots is. Toe ek ophou lag en iets kies, sodat ek die res van die spel kon speel, gaan ek van “Ye Olde Wet Cow Pub”, want waarom nie?

Kyk hierna na die Epic Tavern in die sleepwa hieronder

Ek het ontdek dat ek eintlik verrassende beheer het oor karakters waaroor ek duidelik nie beheer gehad het nie. Die spel stuur jou na ‘n instruksionele missie, wat beslis sal misluk, omdat dit ‘n verhaalkatalisator is, waarom dinge in die wêreld net so sleg is soos toe die spel begin het. jy doen beheer jou helde in die geveg deur vir hulle te sê wat om te gooi (bv. Aggressief of versigtig, tussen verskillende opsies).

Van daar af gaan dit oor die waarskynlikheid van kollaterale. Die beste manier waarop ek die beheersvlak kan beskryf, is een wat goed pas by die veld “sportbestuur ontmoet fantasie”: u is meer ‘n marge-afrigter, met breë voorstelle, en minder ‘n speler met mikro-keuses.

Tog, as ek as kroegman speel, waarom het ek dan iets te sê in die take self? Dit is meganiese plesier – ek hou daarvan om dobbelstene te rol en te kyk hoe my avonturiers die take doen waaroor ek hulle vertel het – maar dit is tematies vreemd.

Daar is immers nie iets soos hierdie nie. As dit jou kietel Epiese taverne Vroeë stoom Windows is nou beskikbaar vir $ 24,99, met die volledige weergawe hopelik vroeg in 2020.

Het u enige gedagtes oor hierdie onderwerp? Wat dink u van Epic Tavern? Laat weet ons hieronder in die kommentaar of skuif die bespreking na ons op Twitter of Facebook.

Redaksionele aanbevelings:

  • Hot Shot Burn is ‘n plaaslike multiplayer-speletjie met die beste synthwave-klankbaan – PAX West 2019
  • Stranded Sails is ‘n vreedsame spel van verkenning en landbou – PAX West 2019
  • Colt Canyon is ‘n wrede, gepixeliseerde westerse spel waarin die dood permanent is
  • Sparklite is ‘n lukraak gegenereerde spel soortgelyk aan Zelda en is net so lekker soos dit lyk