Falcon-ouderdomsoorsig – ‘n droom vir voëlliefhebbers

Falcon-ouderdomsoorsig - 'n droom vir voëlliefhebbers

In April vanjaar Outerloop speletjies vrygestel Falcon Age op PS4 en PS4 VR. Op 6 September word hierdie avontuurlike spel vir voëls, avontuur, legkaarte op die PC en VR op die internet bekendgestel Epiese winkel waardeur Gamepace nog ‘n geleentheid kan soek om te soek, wat baie goed is vir my omdat ek al meer as ‘n jaar Outerloop op sosiale media kyk, want almal wat my ken, weet dat ek van voëls hou, so toe ek die valk in die spel vir my eerste keer sien vlieg Twitter feed Ek is onmiddellik verkoop! In werklikheid hou ek so baie van voëls dat ek nie verbaas sou wees as ek ‘n valkoner (of iets ewe ouliks) in ‘n vorige lewe was nie, elke keer aangetrokke tot elke speletjie, boek of skerm wat ‘n voël vir ‘n metgesel het, dus het ek die geleentheid benut om te speel by Falcon Age om u bekend te stel aan hierdie Epic Store-oorsig.

Falcon-ouderdomsoorsig - die droom van voëlliefhebbers 1

Die begin van Falcon Age is dat jy wakker word in ‘n klein tronksel as Ara vasgevang word deur robotte wat haar land oorgeneem het, sy is geïsoleerd, behalwe vir die voël met die nes en die kind op die vensterbank wat bedoel is om te voed. (Moenie my vra waarom jy ‘n voedselapteek in jou tronk het nie). Dit word vinnig duidelik dat u hier is om hulpbronne vir die robot te onttrek, maar hoekom dit nie so voor die hand liggend is nie. Daar is ‘n plakkaat teen die muur wat jou sin vir humor sal laat vang en jou laat wonder watter ander verrassings op jou wag, en op een oomblik bring jy die erts uit, en in die volgende oomblik is jy die voël se voog. U het die kans om net so vinnig te breek. Die vertellings en keuses wat aangebied word, vroeg, stap vir stap, is ‘n redelik akkurate maatstaf van die probleme van u Falcon Age-ervaring, wat ek vinnig gevind het op plekke waar ek meer besonderhede wou hê, en gratis op plekke waar ek wou hê dat die spel vinniger sou wees. My ongeduld kon egter toegeskryf word aan die feit dat ek elke oomblik met ‘n klein voëltjie wou deurbring om te sien waar ons avontuur ons sou lei, truuks wat ons kon leer, en skatte wat ons saam kon jag. Tot u ontsnapping: net u, die voël en die robot sorg vir u roetine, en dan kruis u standvastige pad skielik met die donker figuur wat uiteindelik u tante is. Dit is ná hierdie ontmoeting dat die Falcon Age-verhaal regtig vorm begin aanneem.

Falcon-ouderdomsoorsig - die droom van voëlliefhebbers 2

Ek het Falcon Age herhaaldelik weer in die verhaalmodus heropen om te sien wat sou gebeur as ek verskillende keuses maak soos ek vorder, maar die spel sal regtig loop totdat jy die regte antwoord kies en vorentoe beweeg. Ek het Story Mode gekies omdat dit my die mees natuurlike of veeleisende modus gee. ‘N Afdrukmodus met gevegopsie is ook beskikbaar. In die verhaalmodus ontmoet ons ‘n tante wie se persoonlikheid presies ontmoet soos ‘n mens ‘n vrou kan voorstel wat alleen in ‘n rotsagtige, droë landskap staan ​​en sukkel om haar land terug te gee. Omdat Ara alleen in haar gevangenis in ‘n arbeidskamp is, is die gevoel van onderdrukking en isolasie baie voor die hand liggend. Iets anders wat u tydens die spel tref, is hoe min daar in die vorm van menslike lewe op u pad is. Ja, u sal verskillende karakters ontmoet, maar ek het gereeld gewonder wat anders is of ontbreek? Waar is ons presies? Ek het hom nooit verstaan ​​nie en ek wou meer ondersoek, maar ek het nog steeds baie plesier gehad in die vorm van resepte, jag, versamel en legkaarte.

Falcon-ouderdomsoorsig - die droom van voëlliefhebbers 3

As u van legkaarte hou, sal u bly wees dat hulle in die Falcon-era begin, maar dit raak nie baie moeilik nie. Falcon Age is ‘n baie lineêre spel in alle opsigte, wat dit ideaal maak vir VR, maar ‘n bietjie herhalend vir ‘n rekenaar. Wat die spel uitmaak, wat dikwels soos ‘n simulator lyk, is hierdie oulike voël, die rede waarom baie van die spel in die spel sal kom. Om eenvoudig ‘n eie virtuele bondgenoot te hê, is ure se plesier sonder iets anders, en die manier waarop u lojale bondgenoot se persoonlikheid tydens die spel vasgevang word, is absolute plesier. Die probleem wat ek het, is dat daar nie veel is nie, as dit gevolge het vir die versorging van hierdie majestueuse virtuele metgesel wat die geleentheid wegneem om so diep in die spel in te klim as wat ‘n mens sou verwag. Falcon Age is vol idees, maar gee jou ongelukkig verskeie redes om weer terug te wil kom. Wat ongelooflik werk, is dat ek liefdevolle voëls net soveel seën soos ek, en daarom is ek bly om in die speletjie te spring om my “vogelvoël” vir ‘n draai te neem wanneer ek voel soos wat ek tot nou toe gedoen het. sy ideale behoefte om gereeld te dink sonder om af te lei.

Vir die doeleindes van hierdie oorsig het PR die kode op die rekenaar gegee.