Fortnite Opdateringstyd 10.30 amptelik aangekondig

Fortnite Opdateringstyd 10.30 amptelik aangekondig

Aanhangers het gewag vir die amptelike vrylatingstyd van Fortnite, Battle Royale v10.30 update en Epic Games het uiteindelik hul oproepe ontvang.

Sedert Fortnite oorspronklik in 2017 vrygestel is, word weeklikse pleisters gewoonlik Dinsdagoggend uitgereik.

Fortnite Patch 10.30 is egter lank nie deur Epic Games aangekondig nie, wat spelers deurmekaar gemaak het wanneer dit vrygestel sal word.

Op Dinsdag 10 September het Epic Games onthul dat Fortnite Update 10.30 op Woensdag 11 September vrygestel sal word.

U kan die volledige aanbod hieronder voltooi.

Die stilstand by opdatering 10.30 sal wêreldwyd om 04:00 EST (01:00 PST, 09:00 BST) wêreldwyd begin en duur gewoonlik 30 minute.

Let egter daarop dat stilstand kan wissel en dit kan langer duur as wat verwag is.

Op die oomblik is ons nie 100% seker wat Fortnite Update 10.30 in die toekoms gaan wees nie, maar ons sal u beslis opdateer omdat meer inligting beskikbaar sal wees.

Dit is ‘n landmerkverhaal. Ons sal mettertyd opdateer.