Ghost Recon: Breakpoint Perspective from a US Army Green Beret

Ghost Recon: Breakpoint Perspective From a US Army Green Beret 1

Ons sit saam met Green Beret Emil Daubon, wat as skrywer en milit√™re adviseur by Ghost Recon Breakpoint gewerk het. As ‘n voormalige soldaat was ek verbaas oor hoe realisties die Breakpoint-verhaal was, insluitend die keuse van skurke, en ek was ge√Įnteresseerd om te sien hoe ver hierdie realisme strek. Daubon het uitsluitlik met Prima Games gepraat, en sy rol in die spel en wat spelers moet verwag, oopgemaak.

Alhoewel die hoofverhaal ‘n produk van baie mense was, het Emil daarop gefokus om elke aspek van die spel realisties te maak – dit wil s√™ NPC-gesprekke, verskillende argetipes wat voorgestel is en vyandelike korrelasie. Tydens die spel het ek aanhoudend vir my span gelag oor hoe realisties sy was, en dit het my soms ‘n bietjie ongemaklik laat voel. Moet my nie verkeerd doen nie, dit is goeie item. Hierdie aspek van ons le√ęr is nie die son en rose nie, en as dit u in die gesig staar, het die skrywers hul werk goed gedoen.

“Hulle het my gebring sodat ek hoofsaaklik op stelselskryf kon konsentreer, baie dinge wat alreeds geskryf is, herskryf,” s√™ Emil. “Dit is soos klankeffekte, opsionele dialo√ę, ‘n stelsel vir inligtingversameling. Basies is al die stemme wat u hoor, nie die hoofkarakters of nie-spelerkarakters waarmee u betrokke is nie, vyandelike argetipes, burgerlikes. Die idee was om meer teksture in die stelsels te gee. En natuurlik, saam met vyandelike argetipes, bring my milit√™re voorgeslag saam en gee hul stemme net ‘n bietjie meer egtheid. “

Alhoewel hy ges√™ het dat daar geen presiese replikasies van die situasie van die spel was wat gekopie√ęr en geplak sou word op grond van sy eie ervaring nie, het hy ges√™ dat baie van die ‘nou’ missies afkomstig is van die werklike situasies waarin hy in die Green Beret was. Aangepas by fiksie, maar gewortel in regte milit√™re gevalle. “Daar is geen direkte verwysings na dinge wat eintlik gebeur het nie, maar die meeste van wat ek geskryf het, kom uit situasies waarin ek my bevind,” het Emil verduidelik. ‘Die meeste van die dinge waaraan ek bydra, is direk afgelei van my eie persoonlike ervaring. Ongeag of mense onder sekere omstandighede praat of optree of as hulle dink dat niemand aandag gee nie. ‘

Van besluiteloosheid in die gesig van ‘wie my vyand is’ na ‘n rusie tussen spanmaats, is Ghost Recon Breakpoint absoluut outentiek in die manier waarop hy spesiale operasies verteenwoordig, en hierdie spesifieke vertelling is gewortel in “wat ‘n slegte ou sleg maak,” is dit waar – die ontwikkeling van die natuur is absoluut noodsaaklik om aanhangers ‘n ekologiese en billike ervaring te bied.

Ghost Recon Breakpoint arriveer op 4 Oktober op Xbox One, PlayStation 4 en PC.