Hoe om na die première van die Huawei Mate 30-reeks te kyk

Hoe om na die première van die Huawei Mate 30-reeks te kyk

Op 19 September bied Huawei sy nuutste vlagskip-slimfone uit die Mate 30. voor omdat hierdie nuwe reeks meer krag, nuwe kamerategnologieë, nuwe ontwerpspesifikasies en meer sal meebring.

Tydens dieselfde geleentheid bied die Chinese tegnologie-reus ook sy eerste Huawei (TV) -skerm deur Huawei en die nuutste horlosie Huawei Watch GT 2. Omdat albei toestelle op HarmonyOS sal werk.

Ons is seker dat u hierdie verwagte premiere nie wil misloop nie en vir diegene van u wat belangstel om alle gebeurtenisaankondigings direk vanaf hul toestelle vas te lê. Huawei het ‘n regstreekse stroom georganiseer waarmee u die hele geleentheid aanlyn kan stroom via die onderstaande videokakel.

Die wêreldpremière van Huawei Mate 30-reeks vind op 19 September in München, Duitsland, om 14:00 CEST (GMT + 2) plaas.

Plaaslike tyd vir:

VSA – 8:00 ET
Verenigde Koninkryk – 13:00 BST
Indië – 17:30 IST
China – 20:00 CST

Kyk ook na – Huawei Mate 30, 30 Pro, 30 RS, 30 Lite en 5G: spesifikasies, prys, lekkasies en bekendstellingsdatum

Hoe om die première van die Huawei Mate 30 1-reeks te kyk