Hoe om standaardinstellings vir iPhone te herstel sonder om data uit te vee

Hoe om standaardinstellings vir iPhone te herstel sonder om data uit te vee

Wil u al u data bewaar, maar die standaardinstellings van die iPhone herstel? Lees die onderstaande inligting oor verskeie opsies vir die herstel van standaardinstellings vir tuisskermuitleg, privaatheids- en ligginginstellings, en meer.

Apple bied verskillende maniere om die iPhone na sy standaardinstellings te herstel sonder om data soos foto’s, boodskappe, notas, e-pos, musiek, films en ander inhoud uit te vee.

Alhoewel die opsie “Herstel alle instellings” nie die inhoud verwyder nie, is die enigste ding wat Apple Pay-kaarte verwyder, as u nie u Apple Pay-kaart wil herlaai nie, kies een van die ander opsies hieronder.

Hier is hoe Apple die opsie Herstel alle instellings beskryf:

Alle instellings, insluitend netwerkinstellings, sleutelbordwoordeboek, tuisskermuitleg, ligginginstellings, privaatheidsinstellings en Apple Pay-kaarte, word verwyder of na hul standaard herstel. Geen data of multimedia word uitgevee nie.

Belangrik: Kies nie die opsie Vee alle inhoud en instellings uit nie, tensy u die hele iPhone, met inbegrip van alle data, wil skoonmaak

Hoe om standaardinstellings vir iPhone te herstel sonder om die inhoud uit te vee

  1. oop instellings, vee af en tik algemene
  2. Sleep af en kies stel
  3. Tik om alle instellings na hul standaard te herstel sonder om die inhoud uit te vee Stel alle instellings terug (let daarop dat u die Apple Pay-kaart verwyder) tik Stel alle instellings terug weer
  4. Om ‘n spesifieke standaardwaarde te herstel, kies Herbegin netwerkinstellings. Stel die tuisskerm weer in stelsele.t.c.

Hier is hoe hierdie stappe lyk:

Nou kan u kies of u alle iPhone-instellings na die standaard of gespesifiseerde instellings wil herstel.

Lees meer oor die herstel van die Apple iPhone-standaardinstellings-ondersteuningsdokument.