Hot Shot Burn is ‘n plaaslike multiplayer-speletjie …

Hot Shot Burn is 'n plaaslike multiplayer-speletjie ...

‘N Paar jaar gelede het ek vir die eerste keer Dance With The Dead, ‘n harde-duo-synthwave, gehoor en dadelik gedink: “Verdwyn, ek moet ‘n speletjie met hierdie ouens skep.” Stel my my verbasing voor wanneer ek die sleepwaens voor PAX West kam en ek hoor dit presies. Ek Ek moes speel hierdie een om te sien waaroor dit gaan.

Warm geskiet brand is ‘n multiplayer-speletjie, arena, tweestokkie deur die Poolse ontwikkelaars Flamingo Flamingo. Daarin kies u een van verskeie helde, wat elkeen unieke vermoëns het, en u veg vir verskillende rondes om uit te vind wie van u die dodelikste is. Daar is punte vir moorde, bonuspunte vir die doodmaak van die huidige leier, punte vir styl, punte vir die versameling van nachos wat op die vlak versprei is en waarskynlik meer kategorieë wat ek nou mis.

Kyk hier na die Hot Shot Burn-sleepwa

In die eerste ronde het ek as ‘n spookagtige karakter met ‘n kruisboog gespeel en was ek heeltemal vertrap. Hy kry net twee skote voordat sy weer moet laai, hulle is op lang afstand en jy kan die skootknop in die lug hou voordat jy loslaat om deur die mure te skiet. ‘N Gebrek aan skietvaardighede maak dit sigbaar in 95%, wat moontlik nie bestaan ​​as u teen ontwikkelaars speel wat dit geprogrammeer het en daaraan gewoond is nie.

Ander karakters skiet oor die mure, ander karakters verlaat myne en so aan. Daar is tans 6 uit 10 beplan. Wat die stadiums betref, is daar nou 14 en daar kan meer wees soos dit ontwikkel.

Ongelukkig het ek nog nie die klankbaan gehoor nie, maar ek het gedetailleerde inligting en ek is onder die indruk. Die onvolledige lys bevat gelisensieerde liedjies Dance With The Dead, Scandroid, Meteor, Fury Weekend en twee oorspronklikes van Favorit89, ‘n plaaslike kunstenaar in Pole.

Warm geskiet brand bedryf Windows in Steam Early Access nou vir $ 14,99 en sal styg tot $ 19,99 in die volledige weergawe. Begin 2020 word begin met Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4.

Wat dink jy? Stel belang in Hot Shot Burn Laat weet ons hieronder in die kommentaar of skuif die bespreking na ons op Twitter of Facebook.

Redaksionele aanbevelings:

  • GungHo laat val ‘n handjievol speletjies, insluitend Puzzle and Switch Dragons – PAX West 2019
  • Young Souls is ‘n speletjie wat Saterdagoggende pragtig stedelike fantasie en sprokies kombineer
  • ZA Fold Apart is ‘n puzzelspel oor afstandsverhoudinge en gebaseer op ‘n ware verhaal
  • Ongehoord is ‘n speurder waarin jy luister na misdade – PAX West 2019