Is dit net ek of OnePlus 7T lyk regtig soos Motorola

Is dit net ek of OnePlus 7T lyk regtig soos Motorola

die beroemde slimfoonhandelsnaam OnePlus sal binnekort ‘n week tydens ‘n geleentheid in New Delhi sy volgende vlagskip 7T en 7T Pro-moordenaars bekendstel.

Onlangs is die spesifikasies en die uitreikingsdatum van die nuwe slimfone aanlyn gelek. In plaas daarvan het die maatskappy die lekkasies oorskry en op 26 September vir die datum van vrystelling gekies.

jamf nou

Die maatskappy het amptelike foto’s en sleepwa vir die komende 7T-reeks via Twitter bekendgestel. Volgens OnePlus bevat sy jongste aanbiedings “‘n heeltemal nuwe ontwerp met die vierde generasie matglas”.

Praat nou van ‘nuwe ontwerp’. Dit lyk beslis goed, en die ronde knipsel vul drie kameralense en ‘n LED-flits. Maar vir my is dit nie heeltemal nuut nie.

Dit herinner my eintlik aan die verskillende Motorola-toestelle wat ek die afgelope paar jaar gebruik het. Die laaste een wat ek gebruik het, was Moto G6, totdat dit ‘n geruime tyd gelede gesteel is (dit is steeds seer).

Motorola het nog altyd ‘n ronde kamera-knipsel gehad wat soos ‘n glimlaggende gesig gelyk het. En daarom hou ek so baie van hul slimfone.

Ter vergelyking, bied OnePlus ‘n gesig met drie tande aan die agterkant van die telefoon, wat ‘n bietjie eng lyk as u op hierdie manier nadink. Dit blyk ook veel groter te wees as die in Moto.

jamf nou

Maar onlangs, tesame met die Moto One-reeks, het Motorola opgehou om die kamera-ontwerp te gebruik en dit is vir my ‘n groot weiering. Hul fone is nou soortgelyk aan baie ander Android-toestelle.

Hoe dit ook al sy, ek dink dat ek slegs nostalgiese vergelykings tref vir ‘n soortgelyke ontwerpfunksie. Ten minste nadat ek die lekkende beeld gesien het, het ek een rede om OnePlus 7T te koop.

Hoe sou kameras in ‘n afgeronde kerf werk? Dit is ‘n heeltemal ander verhaal (onthou u OnePlus 7?).