Is u op soek na nuwe speletjies om die naweek te speel?

Is u op soek na nuwe speletjies om die naweek te speel?

Is u op soek na nuwe speletjies om die naweek te speel?  1

Ruimtespeletjies kan so ongelooflik ingewikkeld wees dat hulle dikwels meer soos ‘n loopbaan lyk as vermaak. Dit is aangenaam om so iets te vind Infinity DX onderverdeling, ‘n ruimte-vegspel wat fokus op pret.

Soms is goed gelewer eenvoud net ‘n tonikum, dus laat ons hierdie week begin met onafhanklike medisyne.

Die hemel van Everyman

Ek kyk gereeld vaagweg na ruimtesimulasies, aangetrek deur hul skoonheid, voordat ek skielik verwerp word deur hul kompleksiteit. Ek is baie bly dat ek afgekom het Infinity DX onderverdeling, ‘n pragtige speletjie waarin die klem val op arkade-skiet.

EN onderverdeling is pragtige. Dit voorsien thuis-ly ‘n klimaat van epiese uitsigte, met sonstrepe wat skyn van die druppels planete en ruimtestasies. Ek het verskeie veldslae verloor omdat ek so besig was om skermkiekies te neem in plaas van om op aksie te konsentreer, maar gelukkig is hierdie aksie net so goed soos kuns.

Missies behels gewoonlik die vernietiging van vyandelike skepe terwyl hulle ruimtestasies aanval, en dit alles is relatief eenvoudig. Infinity DX onderverdeling sluit outomaties op nabygeleë skepe vas, solank ek die net so naby aan hulle hou, wat ‘n effektiewe kompromie is tussen arkade-styl ruimtetuie wat te moeilik of te maklik is.

Hierdie skermutseling kan ‘n bietjie vervelig wees as dit al wat die spel bied, maar daar is ook ‘n verkenningsmodus waarin ek na seine soek wat na planne verwys wat my toelaat om beter skepe te bou of ‘n mynlaser op my skip te bou om asteroïdes op te blaas. vir erts, terwyl ek ‘n opposisie beveg wat nie wil hê dat ek wins in sy ruimtehoek moet maak nie.

Dit is hoe ek gevoel het.

Subdivision Infinity DX is beskikbaar op Xbox One, Switch, PS4 en Mac, Linux en Windows PC vir $ 14,99.

Terraria ontmoet die tafel in hierdie verraderlike RPG.

Dit is altyd ‘n prestasie as twee mense self ‘n speletjie kan skep, en Blue Potion Games ‘n stap verder gegaan het deur ‘n RPG te skep wat plaasvind in ‘n heeltemal vernietigbare wêreld van mynbou, vervaardiging en bou.

Azuria skerwe is ‘n grafies eenvoudige, isometriese pixelkuns-spel wat alles duidelik en maklik verstaanbaar maak. Dit is ‘n RPG wat u eenvoudig kan speel en speel sonder om eons van kennis en sublieme gesprekke oor die einde van die wêreld, gevul met ellipses, deur te sleep. Ek verskyn in die stad, die inwoners vra ‘n guns en laat ons gaan!

Ek moet die versameling van materiale wat benodig word vir die vervaardiging en die verowering van monsters met my vervaardigde gereedskap en vaardighede balanseer. Die vroegste missies leer my die basiese beginsels van die drie-klas spelstruktuur en ek kan eksperimenteer met die skep en bou sodra ek wil. As ek wil begin met die bou van ‘n huis, kan ek. Binnekort het ek die geleentheid gehad om die hoofverhaal of avontuur self te volg.

En die strukture kan regtig vernietig word, wat ‘n prettige toevoeging is. Ek het per ongeluk oor iemand anders se voordeur geslaan en toe die hele muur uithaal om seker te wees. Sy was vreemd vrygewig en het alles vergewe. Maar ek het ook blindelings deur sommige van die grotmure gegaan en op ‘n hele ondergrondse kamer afgekom van goeie en slegte dinge wat ek nie anders sou gesien het nie. As u wonder wat agter die muur of in die struktuur versteek is, breek dan net deur.

Daar is ‘n paar probleme met die isometriese siening, want dit kan te veel dinge wat u probeer tref of aanval, verduister. Ek het ook ontdek dat ek te naby aan dinge moes staan ​​voordat ek dit kon gebruik of versamel. Maar dit is klein argumente vir ‘n speletjie wat minder as $ 10 kos, met soveel te bied.

Shards Of Azaria is beskikbaar op ‘n Windows-rekenaar via Steam vir $ 7,99.

Kyk kwaad terug

herinneringe is verlede maand op mobiele toestelle vrygestel – waar dit genoem word Herinneringe: die beste FMV-speletjie – en nou weer op die rekenaar herbou, herinneringe is ‘n interessante kombinasie van legkaarte uit die ontsnapkamer en die film in volle beweging. Hierdie speletjie is onduidelik saag– net soos in die klimaat, sonder makabere marteling en die verhaal vertel van ‘n aantal mense wat op verskillende plekke in die tronk gesit is as antwoord op hul vorige optrede.

Die spel is uitstekend, en hoewel die rekenaarweergawe nog steeds videoknipsels in portretmodus vertoon, is die kamers self herbou na widescreen-skerms. Die enigste werklike probleem is subtitelswakheid; die dialoog word in Chinees gepraat en die handtekeninge kan met ‘n ander vertaalklas gemaak word.

‘Zhu Yuqiang … dit moet hom nie wees nie, want hy het nie moed nie,’ dit is nie ‘n nuttige liniaal om op ‘n pot noedels te klik nie. Die oud-kamermaat van een van die karakters word herhaaldelik ‘vriend van die klou’ genoem.

Die laaste hoofstuk maak absoluut geen sin nie, maar dit maak nie regtig saak nie. Die spel is steeds aangenaam, ondanks of miskien omdat dit op sommige plekke so teenstrydig is. En dit is fantasties om FMV op ‘n innoverende manier te sien, veral as die kwaliteit van die spel so hoog is. En hey, jy kan nie oor die prys stry nie.

Die herinneringe is beskikbaar op Android, iOS en Mac en Windows PC via Steam vir $ 1,99.