Laai agtergronde agtergronde vir iPhone af

Laai agtergronde agtergronde vir iPhone af

Pakistan is die tuiste van een van die mooiste en hoogste bergtoppe ter wêreld. Dit is ook die tuiste van sommige van die mooiste valleie. Verlede week het ek die geleentheid gehad om die Noordelike Gebiede van Pakistan te besoek en was onder die indruk van die natuurskoon en die natuurskoon.

Om die skoonheid van die Pakistanse noorde vas te vang, het ek my iPhone X gebruik om pragtige foto’s te neem. Alhoewel ek nie ‘n opgeleide fotograaf is nie, het die wonderlike berge en die baie doeltreffende iPhone-kamera dit baie makliker gemaak om te vang wat voor my was. Beelde word nie net op ‘n iPhone gemaak nie, maar ook op een geredigeer.

Sedert my terugkeer het ek verskillende foto’s gebruik wat ek tydens die reis as muurpapier vir my iPhone gemaak het, en ek het gedink dat ek dit moet deel met ander wat dalk sou belangstel om hierdie wonderlike bergpapiere op my iPhone te gebruik.

Alle agtergronde in die noorde van Pakistan vir die iPhone wat hieronder aangebied word, is geoptimaliseer vir die iPhone-skerm en dra die resolusie oor wat geskik is vir die iPhone XS Max. Dit maak hulle ook ideaal vir ander iPhone-modelle, waaronder iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 8, iPhone 8 Plus ens.

U kan hierdie agtergronde van Noord-Pakistan aflaai deur dit eenvoudig te druk. Nadat u die prent in die iPhone-fotobiblioteek gestoor het, gaan u bloot na die prentjie en pas dit toe as die sluitskerm en die agtergrond van die tuisskerm.

Noord-Pakistan Berg agtergronde vir iPhone

Laai agtergronde agtergronde vir iPhone 1 af

Laai Stunning Mountain-agtergronde vir iPhone 2 af

Laai agtergronde agtergronde vir iPhone 3 af

Laai Stunning Mountain-agtergronde vir iPhone 4 af

Laai Stunning Mountain-agtergronde vir iPhone 5 af

Laai Stunning Mountain-agtergronde vir die iPhone 6 af

Laai Stunning Mountain-agtergronde vir iPhone 7 af

Laai agtergronde agtergronde vir iPhone 8 af

Laai Stunning Mountain-agtergronde vir iPhone 9 af

Laai Stunning Mountain-agtergronde vir die iPhone 10 af

Laai agtergronde agtergronde vir iPhone 11 af

Laai Stunning Mountain-agtergronde vir die iPhone 12 af

Laai agtergronde agtergronde vir iPhone 13 af

Laai agtergronde agtergronde vir iPhone 14 af

Laai Stunning Mountain-agtergronde vir iPhone 2 af

Laai Stunning Mountain-agtergronde vir die iPhone 16 af