Landlord’s Super is my konstruksiesimulator

Landlord's Super is my konstruksiesimulator

‘N Britse lewe uit die 1980’s

MinskWorks, die gedagtes agter padsimulasie Rattle, maak nog ‘n vreemde spel met ‘n laser-gefokusde bui. Hy is Verhuurder se Super baie Britse simulasiespel uit die 80’s. As u nie die kroeg tref nie, meng u sement, bakstene en hamernaels op hul plek.

Dit is reg: Verhuurder se Super is ‘n konstruksiespel, ten minste op die oppervlak.

Van die opname herinner hy my aan my geliefde (maar eerder siellose) Flipper huis, hoewel met meer hartsnare. Ek hou van die idee van ‘n speletjie waar u letterlik ‘n dakspaan moet monteer. Dit is nie vir almal nie ten minste in teorie dit maak dit so wonderlik.

Die gedeelte op die Steam-webwerf van die spel dui daarop dat daar iets meer aan die gang is as die alledaagse fisieke werk, en hierdie vinnige voorskou agter die voorhangsel maak my opgewonde. Spelers moet hul roetine beplan gedurende “tye van die dag, weer, seisoene, wêreldgebeurtenisse, vakbondversteurings en hul eie welstand.”

Verhuurder se Super die vrystellingsvenster ontbreek, maar daar word gesê dat dit “binnekort” is. Ek hoop dat hy my ‘n sekere Britse slang sal leer wat ek vrylik kan ontken om met Moyse te praat. Hy sal my vang. Hy kry my altyd.

U is afgemeld. Teken aan Teken aan