Man of Medan se gedeelde storie-modus was my gunsteling samewerkingsmodus …

Man of Medan se gedeelde storie-modus was my gunsteling samewerkingsmodus ...

Die Man of Medan-gedeelde geskiedenis-modus was my gunsteling-samewerkingsmodus in 2019 1

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan dit het ongeveer vier uur geduur tydens my eerste pas.

Dit is nie baie tyd nie, veral as ek ‘n afskrif vir beide my en my vriend neem. Dit gesê, hierdie vier uur was die wonderlikste samewerkingservaring vir my. Hierdie ervaring was ‘n wonderlike skoonmaakmiddel vir my gewone speletjies as ‘n diens – dit was bondig, slim en eng, en die spel bly in my kop.

The Dark Pictures Anthology is ‘n reeks onafhanklike speletjies Supermassive Games, die skeppers wat die kultus-treffer van 2014 gemaak het Tot dagbreek. Die speletjies word gekoppel deur ‘n apparaat om die Curator op te stel, ‘n sinistere, maar ietwat hulpvaardige man wat hierdie verhale van die rak haal en dit met die spelers deel.

In die hersiening van veelhoek met Medana manAusten Goslin het geskryf: “Medana man is êrens op die grens van die boek Kies jou eie avontuur- en gruwelfilm. Die spel gee jou beheer oor die karakters, waardeur u kan kies waarheen hulle gaan, wat hulle doen en wat hulle sê. Die besluite wat u vir hulle neem, sal hulle help om te oorleef … of hulle doodmaak. “

Die modus vir gedeelde verhale neem dit ‘n bietjie verder, en die eindresultaat was soos ‘n film met ‘n multi-laag film waarin al my vriende huil en lag.

Gedeelde geskiedenis en streaming

Hier is hoe ek die spel benader het: eers het ek en my vriend in ‘n gedeelde geskiedenismodus gespeel. Dit werk op so ‘n manier dat ons albei tegelyk aktief is in die spel en verskillende karakters beheer.

Soms kruis ons verhale mekaar in en beweeg ons saam in die omgewing. Op ander tye doen ons verskillende dinge en tree ons ‘n bietjie onafhanklik op. Op ‘n stadium het ek die duiker beheer wat op die wrak van ‘n ou vliegtuig afgevaar het. Skielik hoor ek ‘n ontploffing hierbo. Ek weet nie wat daar gebeur het nie, maar my vriend Jake het die karakter daar beheer en gereageer – of miskien aanhits? – aksie.

Nie net elkeen van ons het een perspektief beheer nie, maar ons het ‘n verandering aangebring wat die sosiale ervaring versterk: Jake en ek het by die Discord-kanaal aangesluit en ons standpunte gestroom.

Vier addisionele vriende het op die kanaal bymekaargekom en tussen ons strome gewissel. Vir die snitte en sommige rye was almal op dieselfde bladsy. Toe ek en Jake skei, moes ons vriende kies wie hulle moet kyk, en ons het gereeld vinnig tussen ons geskakel om seker te maak dat hulle die heeltyd weet.

vyf mense sit op die boot rondom die vuurtoring, en een van hulle vertel 'n eng verhaal Supermassiewe speletjies / Bandai Namco Vermaak

Op ‘n sekere punt was die partytjie-seun Conrad in ‘n sterfgevaar. Jake kon op die oomblik Conrad, sy karakter op die oomblik, vir die orkes heldhaftig opoffer … maar realisties sou hy nie. Ek sou hom in gevaar kon hou as Julia, sy suster, maar sy sou dit ook nie doen nie. Daarom het ons Conrad ekstra tyd gegee om deur die oop deur te spring en ons het albei asem gehaal. Ons het geweet dat ‘n besluit ons kon verbygaan, maar op die oomblik was dit die enigste besluit. Dit is nie die beste ding wat ons kon doen nie, maar dit was die waarskynlikste besluit vir albei karakters.

Ons kon daarin slaag om die ‘beste’ einde te kry danksy die kombinasie van verskillende suksesse en mislukkings. Op ‘n stadium het Jake nie ‘n reeks kort gebeure geslaag nie. As hy slaag, sal een karakter uit die verhaal kom … en dit uiteindelik tot finale besluite veroordeel. Ons kon ook intuïsies, kort flitse van toekomstige moontlikhede wat oor die skip versprei is, gebruik om ons finale keuses in te lig. Ons het presies die regte hoeveelheid inligting ontvang; ons was nie seker wie dit sou doen tot die laaste keer nie, en eers daarna kon ons uitasem.

Daar was ‘n besonderse opeenvolging waarin ons karakters met mekaar omgaan, en vanweë hallusinasies was ons nie daarvan bewus nie. Amper toe maak ek Jake dood, en hy kan my net so maklik doodmaak. Jake en ek het nie geweet wat aangaan nie, maar ons vriende het geweet. Hulle het strome vinnig heen en weer geskakel, en die volgorde word al hoe gespanne. Die belangrikste is dat hulle ons in die duister gehou het. Op hierdie manier was dit vir hulle lekkerder, maar in ‘n netjiese weergawe was dit ook koeler vir ons. Ons hoef nie te wen nie, ons wou pret hê. Dit het die reëls van betrokkenheid in reële tyd verander op ‘n manier wat onverwags en fassinerend gelyk het.

Dit is moeilik om te verduidelik wat dit maak Medana manDie gedeelde verhaalmodus is so aantreklik sonder bederwers, maar die sosiale element laat die spel sing. Alhoewel die spel ‘n partytjiemodus het wat spelers in staat stel om die kontroleerder vir verskillende dele van die spel te skakel, is die gedeelde geskiedenis ‘n baie meer aangrypende sosiale ervaring solank u vriende het wat bereid is om betrokke te raak. Ons het nie een nie, maar twee ongelooflike vertellings gespeel, en ons vriende kon basies die film vanuit twee perspektiewe sien, met totale beheer oor hul kameras.

Brad en Fliss, twee karakters uit die veldtog, staan ​​in die donker en sombere gang van 'n verlate skip in Man of Medan Brad en Fliss is twee van die vyf POV-karakters. Supermassiewe speletjies / Bandai Namco Vermaak

En die teenwoordigheid van kykers in die klets het die sosiale atmosfeer versterk. Op ‘n stadium het almal na die uitsending van Jake gekyk omdat dit interessanter gelyk het. My standpunt het vrees gekry om te spring en ek het geskree oor onenigheid. Almal het onder die aandag gespring en Discord het tot lewe gekom. ‘Wat het gebeur? Jy is dood? DASS ?!’

IN Medana manIn ‘n gedeelde storie-modus het ek meer soos ‘n regisseur gevoel as ‘n speler. Ek het die aksie beheer en die program opgevoer. Die eindresultaat was een van die onvergeetlikste en bevredigendste ervarings hierdie jaar. Ek sien uit na die volgende paaiement The Dark Pictures Anthology.

En alhoewel ons hardloop slegs vier uur geduur het, het ek uiteindelik met my kollega Austen Goslin oor die wedstryd gesels. Wag, het hy gesê, jy het lekker Alex? Ek het vier passe gedoen en Alex was altyd ‘n asshole.

Ons het probeer om die faktor wat Alex so dramaties verander het, te bepaal, maar ons kon dit nie verfyn nie. Toe vra Austen wat ek dink oor ‘n spesifieke kamer met ‘n gebroke aksent.

‘Watter kamer?’ Ek het gevra. ‘Austen, ek het nog nooit hierdie kamer gesien nie. Ek het geen idee waarvan jy praat nie. “

Wat? Austen was verbaas. ‘Het u dit in die plek gesien (nog ‘n korrupsie-scenario)?

Ek wil weer inloer Medana manen ontdek meer skeepsgeheime. Ervaring wat so noukeurig voorbereid is om vanuit baie oogpunt te werk, is skaars, en as Supermassive dit konsekwent kan gebruik, sien ek my bemanning vergader Dark Pictures Anthology uurwerk aande wanneer hulle vrygelaat word.