Nintendo Switch Online begin gratis, volledige proefweergawes van speletjies in …

Nintendo Switch Online begin gratis, volledige proefweergawes van speletjies in ...

Nintendo het ‘n nuwe wins bygeskakel by Switch Subscribers aanlyn – gratis proefweergawe van Mario Tennis Aces.

Spelers wat die diens gebruik, kan die volledige weergawe vir ‘n beperkte tyd aflaai.

Alhoewel die proefweergawe vir aflaai nou beskikbaar is, sal die spel gratis beskikbaar wees tussen 7 Augustus om 10:00 PT / 13:00 ET en 13 Augustus om 23:59 PT / 14 Augustus om 2:59 ET. Enige vordering in aas sal oorgedra word as spelers besluit om die spel na die proeftydperk te koop.

Om mense aan te moedig om besluite te neem, sal Nintendo tussen 7 Augustus en 20 Augustus Aces met 30 persent verminder in ‘n aanlynwinkel. Dit sal veroorsaak dat die spel CAD 55,99 bereik, vergeleke met die gewone prys van USD 79,99. Hierdie aanbod is beskikbaar vir alle gebruikers, nie net om aanlyn-intekenaars oor te skakel nie.

Eerstens is spelpogings aan eienaars van Switch Europe aangekondig, hoewel MobileSyrup bevestig het dat die funksie ook op Switch Internet in Kanada beskikbaar is.

Tot dusver is Aces die enigste spel wat beskikbaar is in die gratis proef weergawe. Dit lyk egter onwaarskynlik dat Nintendo as die nuwe Switch Profit aanlyn vir een wedstryd sal debuteer, so dit is heel moontlik dat daar in die toekoms proefweergawes vir ander speletjies aangebied sal word.

Vir meer inligting oor Mario Tennis Aces, kyk na MobileSyrup se resensie hier.

Fotobron: Nintendo

Bron: Nintendo