Ons het gevra dat u ons vertel het: verbasend genoeg praat nog baie mense oor die telefoon

Ons het gevra dat u ons vertel het: verbasend genoeg praat nog baie mense oor die telefoon

Omdat teksboodskappe, diensboodskappe, video-oproepe en videoboodskappe so gewild is, is dit ‘n antieke manier om met iemand oor die telefoon te skakel.

Wel vir sommige mense. Persoonlik hou ek daarvan om meer oor die telefoon te praat as om ‘n vinnige boodskap te stuur. Om met iemand te praat en hul stem te hoor, is baie meer persoonlik. Dit is miskien ‘n stadiger, minder gerieflike manier om te kommunikeer, maar dit lyk vir my dat dit vir my makliker is om my standpunt oor te dra en uit te vind wat die ander persoon wil hê as ek haar stem hoor.

Dit wil voorkom asof baie van ons ‘n ander mening oor hierdie onderwerp het, so ons het verlede week gevra hoe gereeld u telefoonoproepe maak. Verbasend genoeg is die resultate amper in drie dele verdeel.

Hoe gereeld maak u telefoonoproepe?

! funksie (e, t, s, i) {var n = “InfogramEmbeds”, o = e.getElementsByTagName (“script”) (0), d = / ^ http: /. toets (e.location)? “Http:”: “https:”; if (/ ^ / {2} /. Toets (i) && (i = d + i), venster (n) && venster (n). Geïnitialiseerd) venster (n). verwerk && venster (n) .verwerking (); anders as (! e.getElementById (s)) {var r = e.createElement (“script”); r.async = 1, r.id = s, r.src = i, o .parentNode.insertBefore (r, o)}} (dokument, 0, “infogram-async”, “https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js”) ;

Resultate

Uit byna 1 000 stemme het 32,8% gesê dat hulle nooit oor die telefoon gepraat het nie, 31,3% het gesê dat hulle soms net oor die telefoon praat, en 35,9% het gesê dat hulle heeltyd op die telefoon gesels.

Vir my is hierdie resultate verrassend. Ek dink ek is die enigste in my groep vriende en familie wat daarvan hou om oor die telefoon te praat.

Meer plasings oor telefoonoproepe

Huawei P30 Pro tydens 'n oproep

Hoe om oproepe op ‘n Android-telefoon op te neem

Ons het gevra dat u ons gesê het: verbasend genoeg praat nog baie mense oor die telefoon 1

Top 10 gratis apps vir Android-oproepe! (Opgedateer 2019)

Vergroot die slimfoontoepassing op die Samsung Galaxy S10e.

Waarom konferensieoproepe sleg klink, en wat u daaraan kan doen

Ons het gevra dat u ons gesê het: verbasend genoeg praat nog baie mense oor die telefoon 2

Hoe om strooiposverbindings op ‘n Android-selfoon te blokkeer?

Google Pixel 3a Persoonlike telefoon vir berging

Selfs die regering hou nie van robocall nie en doen uiteindelik iets daaraan

Skype, die beste VoIP- en SIP-toepassings

Top 10 Android-programme vir VoIP- en SIP-oproepe

Opmerklike opmerkings

Hier is ‘n paar van die beste opmerkings uit die peiling van verlede week waarin hulle verduidelik waarom hulle op hierdie manier gestem het:

  • Wat in ‘n kort telefoonoproep gesê kan word, kan baie sms’e of ‘n lang e-pos ontvang. Ek neem af en toe telefoonoproepe in plaas van meer gereeld as gevolg van die vertraging tydens die gesprek, so dit klink soms of u met mekaar praat. Hy sou meer oproepe maak as daar geen vertragings is soos op ‘n landlyn nie.
  • Die oorgrote meerderheid oproepe wat ek ontvang, is strooipos. Ek kan miskien een keer per week verbindings inisieer.
  • Ek bel 5 tot 10 oproepe per dag, en sommige van hulle is konferensieoproepe wat tot ‘n uur duur. Die kwaliteit van verbindings is baie belangrik, en daarom waardeer ek telefone wat ryk en natuurlik klink. Ek skryf gereeld boodskappe, miskien 20 tot 30 boodskappe per dag, maar daar is situasies waar ek gesprekke verkies. Boonop het ek een vriend wat ek nie meer sien nie, want sy is besig om te werk as sy nie op skool is nie, en ek hou net daarvan om van tyd tot tyd haar stem te hoor pleks van te SMS.
  • Ek haat dit om oor die telefoon te praat, maar dit gebeur dat die gesprek so ingewikkeld raak dat die gesprek natuurliker, vinniger en makliker verstaanbaar is as enige teksmetode (insluitend e-pos).
  • Ek dink dit was die mees geskikte funksie op die telefoon tot die vrystelling van toepassings soos Facebook, Messenger, WhatsApp, Telegram, ens. Ek dink dat slegs belangrike mense sal aanhou om hierdie funksie te gebruik soos prokureurs, sakepersone en so aan … dit is alreeds Ek gebruik nie.

Dit is dit vir hierdie week, almal. Soos altyd, dankie dat u gestem het, dankie vir u kommentaar en vergeet nie om ons te laat weet wat u van die resultate hieronder dink nie!