Oorsig van die D-Link DCS-2670L Full HD WiFi-buitekamera

Oorsig van die D-Link DCS-2670L Full HD WiFi-buitekamera

Die D-Link DCS-2670L is ‘n volledige HD-draadlose buite-kamera met IP65-beskerming, sodat dit teen reën en selfs lugstof beskerm word. Dit verkoop ongeveer 149 pond en kan baie skerp beelde genereer, maar dit het ‘n paar opvallende probleme met die mydlink Lite-vennoottoepassing. Maar soos met elkeen van ons resensies, laat ons begin van die begin af, die konfigurasie.

Die opset was taamlik pynloos, hoewel sy in die kissie gekyk het en feitlik onmiddellik opgegee het. Die moeilikste ding wat ek gehad het, was om die kabels deur die muur te laat loop. Een kabel kom van die kamera wat dan in twee verdeel: een vir krag en die ander vir Ethernet. Dit het ‘n Ethernet-poort vir bedraad netwerkverbinding, hoewel dit ook draadloos werk.

Oorsig van die D-Link DCS-2670L Full HD WiFi buite kamera 1

Die kamera staan ​​op ‘n klein plastiekplaat wat gemonteer moet word in die posisie van u keuse. Vir my is dit onderstebo op die dak van my motorhuis gemonteer, wat ‘n goeie uitsig bied op die agterdeur en die tuin van my huis. Die kamera het ‘n volle 360 ​​° -bevestiging, dus was dit genoeg om na die live view in die toepassing te kyk en dit te skuif totdat ek tevrede is met die hoek.

Die konfigurasie aan die toepassingskant was ‘n moeilike deel en in vergelyking met ander kameras wat ons gekyk het, net soos EXVIZ Husky nogal irriterend geword het. Doen ‘n paar baie pynlike pogings om die kamera te laat aansluit by my draadlose netwerk. Daar is twee opsies vir die konfigurasie van die kamera in die toepassing: “plaaslik” of “afgeleë”. Ek moes afstandbeheer kies, want ek verstaan ​​dat die gebruik van die plaaslike kamera-funksie van toepassing is op kameras in die bedrade netwerk.

D-Link DCS-2670L Full HD WiFi buite kamera

Die grootste probleem wat ek gehad het, was ‘n toepassing wat draadlose netwerke in die omgewing herken. Nie een van hulle het in die aansoek verskyn nie, wat ek baie vreemd en frustrerend gevind het. Na verskeie pogings het ek uiteindelik netwerke laat verskyn, maar die begin was baie lank. Die kragonderbrekings by die huis het ook beteken dat die toepassing die kamera vergeet het, wat beteken dat ek elke keer die kamera moes instel. Baie irriterend dat die toepassing nie toestelle wat aan die netwerk gekoppel is, onthou nie.

Na die konfigurasie kon ek egter maklik toegang tot die kamera kry met die mydlink Lite-toepassing. Ek sien regstreekse voorskoue, neem foto’s of neem video’s op en stel kennisgewings oor dinge soos bewegings- en klankopsporing. Die kamera kan beeldmateriaal in Full HD-gehalte opneem en lyk meestal redelik skerp. Gesigte kan maklik uitgetrek word. Daar is selfs infrarooi vir nagskote, wat weer redelik skerp uitgekom het, hoewel die ligging van my kamera beteken dat warm en koue lug baie vinnig bots, wat mis op die lens veroorsaak. Maar dit is my skuld.

Toets van eksterne WiFi-kamera D-Link DCS-2670L Full HD 1

In die meeste gevalle werk klank- en bewegingsopsporing, hoewel die klank baie sensitief is, het ek steeds kennisgewings ontvang vanweë klein diere wat op klippe in my tuin loop of my kat wat die kamera gedurig uitsit. Ek skakel dit af en vertrou slegs op die beweging wat ek op 80% sensitiwiteit gestel het. Die standaard 30% is eerder nutteloos as ek eerlik met u is. As u live view gebruik, is daar ongeveer twee sekondes vertraag, maar die probleem is dat die aansoek nie onmiddellik ‘n kennisgewing aan u stuur nie, wat ‘n probleem is as u inbrake probeer uitstel om by u huis in te breek. VoIP is tweerigting, sodat u kan skree vir elkeen wat dit sien om u eiendom kruip, maar ongelukkig sal u waarskynlik nie weet dat hulle daar is ongeveer 30 minute nadat u hulle besoek het nie, omdat die kennisgewing so lank duur.

D-Link DCS-2670L Full HD WiFi buite kamera

Die lens het ‘n massiewe 180 °, en dit het ‘n wye kykhoek, ideaal om ‘n groot gebied te beskerm. Een van die groot dinge wat by die toepassing ontbreek, is die vermoë om kennisgewings betyds in te stel. Iemand werk byna die hele dag in my huis, so ek hoef nie die kamera te aktiveer nie. Ek wil graag die opsporinginstellings van my kamera instel om van 23:00 tot ongeveer 6:00 die oggend aan te skakel, maar ek kan nie. ‘N Bietjie klap vir die aansoek.

Wat wel lekker is, is dat u nie hoef aan te meld vir enige wolkintekeningdienste nie. Alles word op die mobiele toestel of op die microSD-kaart gestoor, wat apart gekoop kan word.

Dit is frustrerend dat die D-Link DCS-2670L Full HD WiFi-buitekamera ‘n wonderlike produk is met uiters skerp beelde. Ek sou sê dat ‘n vennootstoepassing baie werk verg. Ek is nie die mees ervare met intelligente kringtelevisieprodukte vir buitenshuise gebruik nie, maar dit is billik om te sê dat ander kameras wat ek gebruik het, soos EZVIZ Husky, baie meer innoverend is in hul toepassings. As D-Link die toepassing daarvan organiseer, kan ek dit beslis aanbeveel om u huis te beskerm. Tot dan is daar baie beter kameras op die mark.

Amazon-aangeslote banier

opsomming

resensent

Stef Murphy

Datum van hersiening

17/09/2019

Hersiene artikel

D-Link DCS-2670L Full HD WiFi buite kamera

Beoordeling van die outeur