Pagan Online Review: ‘n belowende RPG-spel

Pagan Online Review: 'n belowende RPG-spel

Ek gaan hierdie hersiening vooraf, en vroeër sê dat dit ‘n baie goeie spel is. Ek bedoel nie dat sy self ‘n wonderlike spel is nie. Ek bedoel hoe glad, stabiel en geoptimaliseerd die spel is vir vroeë toegang (vrygestel op 27 Augustus). Speletjies vir vroeë toegang wat ek gewoonlik speel, is PUBG en Hello Neighbour. Albei blyk baie rommel te wees in terme van optimalisering, selfs in die volledige weergawe. Aangesien Pagan Online reeds vlot verloop, kan u slegs van hier af ry.

Bindend
Pagan Online Review: 'n belowende RPG 1
Pagan Online is in die land Rod geleë. Ja, die naam klink nogal eienaardig, maar ek vra om u begrip. Voordat die wêreld in Pagan Online geskep is, was die enigste ding wat bestaan ​​het as die kleed. Die kleed was niks, en ook alles, sou ek sê dat dit ‘n weergawe van die Big Bang-geleentheid in die spel is.

Die kleed het geboorte geskenke wat ‘n natuurlike evolusieproses ondergaan het. Sommige het ontwikkel tot meer as net diere met hul oorspronklike instinkte. Hierdie wesens het verander in goddelike wesens van die dieet tipe. Een van die wesens wat uit die Kleed gebore is, het die naam Svarog genoem. Svarog het sy maats geëet en genoeg energie ingesamel om sy eie klein sakgrootte te kon skep. Hierdie dimensie word die Land of Rod genoem. Ons verhaal vind hier plaas.

Die land van Rod word geteister deur ‘n nuwe demoniese bedreiging wat die bestaan ​​van ‘n sakdimensie bedreig. Die gode, waaronder Svarog, het verdwyn. U was ‘n vegter wat in die geveg geval het, maar die Pantheon het hom ‘n tweede kans gegee, ‘n sentrum vir sterrekrygers. Nou moet u die antwoorde vind en u demoniese vyande verslaan.

game
Pagan Online Review: belowende RPG 2
Nou klink die verhaal soos die een waarin jy jou eie karakter kan skep. Maar dit is nie so nie. In plaas daarvan het u ‘n verskeidenheid helde om van te kies. U het drie beginkarakters om van te kies. Tenk dwerge, asemrowende jongleren en ‘n lang afstand sweep dame. Ek het Anya, ‘n bloedritualis, gespeel.

Haar langafsweep, dun silhoeët en smal trefferkas, sowel as rats dodges pas baie goed by my spelstyl. Die ding is dat ek nie van die manier waarop die aanvanklike seleksie gewerk het, gehou het nie. Nie omdat ek van Anyi of niks gehou het nie, maar omdat baie opsies weggesteek was.

Nadat ek die inleiding gelees het, wat nie so lank en vervelig was soos die meeste inleidings nie, is ek blootgestel aan die volledige lys karakters. Dit het ‘n soort koel reaper, towenaar en selfs diermeester ingesluit. Dit sal lekker wees om aan die begin toegang tot hulle te hê, want na die bekendstelling neem selfs een van hulle lank.
Pagan Online Review: belowende RPG 3
Dan word die spel self aangebied in die vorm van ‘n isometriese aksie-RPG. Die een wat hak en streep bevat, tesame met kruip in die kerkers. U beweeg met die WASD-sleutels en gebruik die muis om te kantel waar u karakter soek. Elke karakter het verskillende aanvalle en kombinasies wat met die linker- of regter muisknop van stapel gestuur kan word. Daarbenewens kan u verskillende sleutels aan verskillende vaardighede toewys.

Ek voel dat sommige koeldrankies die snelheid en tempo van die spel beïnvloed. Byvoorbeeld, koeldrank word vermy. Terselfdertyd maak dit vermyding ook meer waardevol, omdat u dit slegs moet spaar vir aanvalle wat moeilik is om te vermy. Ek is seker dat u later die verkoeling van sommige van hierdie vaardighede deur die vaardigheidsbome kan verminder. Dit is immers RPG.

Daarbenewens het die spel ook ‘n ingewikkelde Smithy-handwerkstelsel. Hierdie smee is in die Pantheon Hub sowel as by een spesifieke kontrolepunt op elke vlak. Om seker te maak dat u nie besig is met wapens wat u in die nabye toekoms kan gebruik nie. Net so kan u op enige gegewe tydstip verskillende wapenverbeterings en -aanpassings op mediumvlak toepas, afhangende van die baas waarmee u besig is.

Elke missie laat jou in ‘n groot oop ruimte val. Navigasie is ‘n bietjie soos ‘n Dota-kaart. As sodanig, is daar baie waardes vir eksplorasie. My raad, gaan in die teenoorgestelde rigting van die pyltjie en wys na u teiken. As u dit doen, sal u ‘n mooi buit kry in die vorm van ‘n geheime borskas in ‘n donker hoek. Hulle word gereeld beskerm deur taamlike harde vyande, dus wees versigtig.

Kennis van die aarde word ook in hierdie omgewingspunte geplaas. Diegene wat die klassieke verteller van die RPG-styl aktiveer om te vertel wat verkeerd geloop het. Die vyande kan van tyd tot tyd verander, maar nie soveel as wat ek sou wou hê nie. Hulle het almal gewoonlik dieselfde patroon gehad om my dood te maak as LoL-wesens. Ek het een groot baasgeveg teëgekom in die hoeveelheid vroeë toegang wat ek gespeel het.

Hy was meer uithouvermoë as meganies. Stamina meen dat dit ‘n lang uitputtende stryd was vanweë sy ongelooflike hoeveelheid gesondheid. Boonop het hy nie veel gedoen nie, wat baie inspanning of breinkrag geverg het om te vermy. Ek hoef nie eers my vermydingvaardighede te gebruik nie, al wat ek moes doen, was om net weg te beweeg van die lang winde om myself veilig te hou.

Ek is een keer aan die einde van die geveg oorlede, omdat ek te gulsig geword het om dit te probeer beëindig, waarna ek stomgeslaan was deur vergeetagtigheid. Sekerlik het die baas baie skade berokken. Ek dink dit is waarom dit maklik was om dit te vermy. Daar was ook ‘n paar wesens in die stryd, maar dit was nie ‘n groot probleem nie. Sommige van die kiste wat deur die hinderlae bewaak is, was egter te vermy. Hoofsaaklik as gevolg van hoeveel kak daar op die skerm gebeur.

Ek hou van die manier waarop die spel nie my hand vashou nie. Natuurlik, daar was ‘n objektiewe pyltjie, maar verkenning, kennis, vakmanskap en die manier waarop ek bevorder is, was in hul eie tempo en keuse. Ek is mal daaroor in die spel, want lepelvoer kan irriterend wees. Niks was ondraaglik moeilik om te verstaan ​​nie, dus was geen amptelike tutoriaal nodig nie. Uiteindelik hou ek van die spoed waarmee die spel gevestig is. Stadig-lang intros is die speler se ergste nagmerrie.

Voorstel
Pagan Online Review: belowende RPG 4
Aangesien dit vroeë toegang is, is ek seker dat daar binnekort ‘n multispeler bygevoeg sal word. Vandaar die term Pagan Online. Buitendien het ek nie regtig baie dinge wat ek aan Mad Head Games wil voorstel wat hulle nog nie gegee het nie.

Ek het net twee voorstelle:

1: Deel met al agt helde om aan die gang te kom. Geen held het ‘n duidelike voordeel bo ‘n ander nie; almal het ‘n voorkeursaak. Wat meer is, dit suig om XP en punte in die aanvanklike 3 karakters te plaas net om dit te verruil vir ‘n nuwe begin met een van die ander helde.

2: Die formule vir elke missie word ‘n bietjie herhalend. Dit kan baie vervelig raak vir ‘n speler met ‘n kort konsentrasietyd.

En dit is goed om te gaan!