Rapporteer dat hulle nie stemoproepe kan ontvang nie

Zgłoś brak możliwości odbierania połączeń głosowych 1

Rapporteer die onvermoë om stemoproepe te ontvang 1

Daar is ‘n paar van ons wat nie wag nie en ons kon iOS 13 beta op ons iPhone installeer, is natuurlik bewus daarvan dat dit foute kan hê. Ongelukkig iOS 2 beta 2 bring ‘n belangrike fout vir diegene wat ‘n iPhone XS of XS Max het.

Die bespeurde probleem is baie eenvoudig: Die iPhone beantwoord eenvoudig nie oproepe as dit op ‘n 4G-netwerk is nie, en gee dieselfde aan die operateur wat gebruik wordterwyl die oproeper na die posbus herlei word of ‘n boodskap teëkom wat sê dat die toestel afgeskakel is of buite bereik is.

Hierdie probleem het my persoonlik beïnvloed toe ek agterkom dat ek om geen rede ‘n SMS ontvang het met die boodskap dat persoon X my bel as my iPhone nie beskikbaar is nie. Daar was nie net sms-boodskappe nie, Ek is ook vertel van dieselfde mense wat my probeer bel het sonder sukses.

Maar die vreemdste ding is dat ek met volledige normaliteit oproepe kan doen, maar ek kan hulle nie beantwoord as ek op ‘n 4G-netwerk is nie, want as ek ‘n oproep ontvang, Die iPhone skakel nie van 4G na 3G om die oproep te beantwoord nie en is dus verlore, hoewel mense met 4G Voice (VoLTE) voor hierdie probleem ingeskryf is.

Die fout is nie net wat ek aanmeld nie, daar is ‘n paar mense wat na gekom het Apple-ontwikkelingsforums om jou te laat weet wat aangaan, synde verskeie slagoffers. Op die oomblik is die enigste oplossing vir hierdie probleem laat ‘n operateur met 4G-stemdienste inskakel, of stel u iPhone in om net aan 3G-netwerke te koppel.

Dit is die enigste oplossing wat beskikbaar is vir diegene wat hierdie probleem oplos Dit is slegs op iPhones XS en XS Max met beta-weergawe 2 iOS 13 opgespoor, en die modemsagteware is 1.51.07, weergawe sigbaar in die afdeling Inligting in die menu Configuration – General.

Rapporteer die onvermoë om spraakoproepe te ontvang 2

Nou moet ons net wag vir Apple om hierdie probleem op te los wat alreeds bewus is, omdat meer as tien aansoeke ontvang is, dit word ten minste deur die Terugvoer-toepassing gerapporteer. Hierdie fout sal waarskynlik reggestel word met die koms van beta 3 iOS 13 vir ontwikkelaars, wat môre of volgende week moet gebeur.