Resistance Evil Project Resistance het amptelik aangekondig

Oficjalnie ogłoszony Resident Evil Project Resistance 1

Resistance Evil Project Resistance 1 is amptelik aangekondig

Resident Evil is waarskynlik een van die gewildste reeks videospeletjies wat ooit gemaak is. Hierdie groot gewildheid het baie aanhangers laat opgewonde geraak toe Capcom amptelik ‘n ander inskrywing in die gruwelreeks aangekondig het. Resident Evil Project Resistance is nog ‘n avontuur waarin spelers sal kan spring, en die amptelike bekendmaking van ‘n nuwe speletjie sal binnekort plaasvind.

Die amptelike voorskou van die Resident Evil Project Resistance-sleepwa is op Maandag 9 September om 08:00 PST / 10 am CST / 11 am EST. Belangstellendes sal die Resident Evil Project Resistance-sleepwa kan kyk wanneer dit amptelik op ‘n YouTube-kanaal vrygestel word vir ‘n luide franchise.

Resistance Evil Project Resistance 2 amptelik aangekondig

Min is bekend oor hierdie nuwe titel van Capcom behalwe die naam. Een gemeenskap kon egter spelkiekies van die live teaser-sleepwa aflaai. Hierdie skermkiekies wys vier verskillende karakters. Hierdie vier karakters het in die gemeenskap begin bespiegel dat Resident Evil Project Resistance ‘n ervaring vir vier spelers sal wees.

Meer besonderhede sal tydens Resistance Evil Project Resistance bevestig word wanneer sy amptelike sleepwa op 9 September aan die wêreld vrygestel word. Deelnemers aan die Tokio Game Show 2019 kry ook die geleentheid om die nuwe titel te speel.