Selfs na sewe minute se check-in, weet ek nie wat aangaan nie …

Selfs na sewe minute se check-in, weet ek nie wat aangaan nie ...

Die nuutste sleepwa is egter lekker

Dit is nie heeltemal 49 minute van knaende materiale nie, maar Kojima Productions het ‘n instruksievideo gedeel Death Stranding en ek weet nog steeds nie wat de hel aan die gang is nie. Die eerste dame Amelie (gespeel deur Lindsay Wagner) het Sam Porter Bridges (Norman Reedus) gekontak om haar verlore liggaam êrens op die oewer te vind, sodat sy kon voortgaan om die land te leef en te bestuur. Intussen is Die-Hardman (Tommie Earl Jenkins) die leier van Operation BRIDGES, wat mense in kettings plaas om hulle om te sit … dink ek.

Luister, ek het nie duidelike antwoorde vir u nie. Ek het na die hele sleepwa gekyk, elke detail verfyn, ‘n bietjie op Norman Reedus gehuil en ek kan nie koppe of sterte van die plot af maak nie. Kojima probeer waarskynlik ‘n gelykenis skryf oor die skoonheid van die lewe en eenvoud wat ons deur die jare verloor het, maar hy is vol allerhande nonsens en militêre tegniese vaardighede. Dit is duidelik beide sosiale sowel as politieke kommentaar op ons huidige samelewing wat plaasvind tussen twee alternatiewe wêrelde waarin u ‘n kind in die VSA dra en mystieke sampioene piepie. Ek dink Kojima is gratis.

Alhoewel hierdie sleepwa nie alles verklaar het nie, het ons steeds amper ‘n uur se opname. Soos die Tokio-speletjie begin, leer ons hierdie naweek meer.

STERFTE PAD – Briefing Trailer – 4K (Kojima Productions via YouTube)

U is afgemeld. Meld aan | Teken aan