Talking Point: wat speel jy die naweek? (14 September)

 Talking Point: wat speel jy die naweek?  (14 September)

Nog ‘n week is verby, hierdie keer het ‘n volledige skakelaar-LED-ligte-onthullings en verhale oor wat die eerste keer mag wees wanneer iemand SwitchMaximum-speeltyd vir een wedstryd kan bereik.

Ons voel meer as gereed om die naweek op speletjies te gaan sit en ons het soos gewoonlik ons ​​planne hieronder gedeel. Sluit aan by ons opnames en kommentaargedeeltes. Geniet dit!

Reseigh-Lincoln House, beoordelaar

Na hersiening Sinking City vir Nintendo Life Ek is nog steeds lus om die stukkende strate van Oakmont te verken vir leidrade, bokse en Cthulhu. Ek is ook baie gelukkig Astrale kettingwant wat hou u nie daarvan om monsters te wees as ‘n futuristiese super-cop nie?

Die naweek kom ek terug LEGO Jurassic Worldwant ek het ‘n baie klein verskoning nodig om weer met baie miniatuur Jeff Goldblum te speel. Ek sal dit selfs neem Amnesia: versameling op draai. Verwag dan ook om kragtige vloeke te skree / te werp. Resensies kom vir albei!

Gavin Lane, personeelskrywer

Vir die eerste keer in maande lok niks my hierdie week in die e-winkel nie, so ek sal terugkom Astrale ketting. Ek het ‘n paar uur, maar ek spandeer die meeste van my tyd aan tutoriale, en ek wag dus gretig om van die ketting vry te spring en die wêreld van sommige diere te bevry. Hierdie opening was iets.

Na die onlangse GameCube-reis vir die verlange van die 18de verjaardag van die konsole (probeer ‘n paar funksies wat binnekort regstreeks sal verskyn), beplan ek Wavebird te begin en tyd deur te bring met ‘n paar klassieke: Chibi-Robo. Nood vir spoed: mees gesoek. Star Wars Rogue Squadron II en die oorspronklike Luigi’s Mansion. Met die oog op die gebruik van Wii, sal ek dit wel gebruik krag haal die ou kubus uit en sit dit opsy tydens die spel. Hierdie konsole is pragtig.

Austin Voigt, skrywer van artikels

Die naweek gaan ek ‘n toer van twee nasionale parke van twee weke begin – so sonder die regte manier om my Switch te laai, is my plan om my ou Game Boy Color saam te bring en ‘n paar goeie ou batterye te speel (en miskien selfs ‘n wurmlig). Ek sal dit waarskynlik delf Pokémon. Zeldaen selfs ‘n bietjie Hamtaro (moet dit nie klop voordat jy dit probeer het nie) by die kaggel in die natuur.

Ek kan nie wag nie!

Ollie Reynolds, beoordelaar

Ek sal aanhou om na jou te kyk Astrale ketting die naweek – ek wil dit vroeër doen Zelda: Link’s Awakeningmaar dit lyk nie waarskynlik nie! Ek sal ook terugkom na Super Mario Maker 2 nadat hy kort na die aanvang kontak verloor het. Ek wil baie graag my eie kursusse skep, maar dit is uiters moeilik om tyd te vind om moeite te doen!

Ryan Craddock, personeelskrywer

Soos Ollie hierbo, sal ek meer as waarskynlik probeer om meer deur te kom Astrale ketting die naweek ter voorbereiding op ander dinge. Ek begin dink dat ek ‘n bietjie vinniger kan raak en elke hoofstuk ‘n bietjie vinniger begin beweeg, want ons hoef nie regtig lank te wag nie Zelda: Link’s Awakening kronkel sjarmant op die verhoog.

Met ander belangrike vrystellings soos Luigi’s Mansion 3 en Pokémon-swaard en -skild Direk daarna het ek soveel om te gaan en so min tyd. OI Ongetitelde gans kom ook volgende week aan. Ondersteuning!

Liam Doolan, verslaggewer

Ek gaan ‘n demo-weergawe aflaai Daemon X Machina en gee die spel nog een kans. Alhoewel ek baie daarvan hou om mechs te beveg, het dit net nie vir my gewerk toe ek die oorspronklike demo vroeër hierdie jaar getoets het nie.

Buitendien probeer ek nog steeds hierdeur kom Brand embleem: drie huise en die astrale ketting. Dit lei my nog steeds af Super Smash Bros. Ultimate en Super Mario Maker 2. Ag, ek sal ook die SNES-app speel. Werk tans Super Mario Kart en Super Mario World. Dit is alles vir my die naweek!

Watter speletjies speel jy die naweek? (246 stemme)

Behoefte aan spoed: gewildste

0%

Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader

0%

Brand embleem: drie huise

13%

Super Smash Bros. Ultimate

14%

Iets anders (kommentaar hieronder)

14%

Meld asseblief aan om in hierdie peiling te stem.

Soos altyd, dankie vir die lees! Laat u stem in die bogenoemde opname en lewer kommentaar oor die volgende paar dae met ‘n seleksie van speletjies …