U kan nou die Super Nintendo Wireless Controller vir Switch bestel

U kan nou die Super Nintendo Wireless Controller vir Switch bestel

Veronderstel jy het ‘n Nintendo Switch-rekening aanlyn

Nintendo aanvaar nou bestellings vir nuwe, deftige draadlose Super Nintendo Nintendo Switch-beheerders. Elkeen van hulle kos $ 30, die limiet is vier per rekening en u moet Nintendo Switch betaal. ‘N Aanlyn-intekenaar kan selfs aan hierdie impulsgedrewe nostalgie-aankoop deelneem, maar hier is jy.

Die gamepads het ‘n USB-laadkabel (of u kan die Nintendo Switch AC-adapter gebruik) en gestuur sal op 18 September 2019 begin. Die afleweringsfooi is $ 5 ten minste was hy vir my. My bestelling het ook gesê dat ‘ek aflewering binne ses tot tien werksdae na versending verwag’.

Ek voel ‘n bietjie dom om een ​​van hulle te bestel, en weet goed dat ek êrens in die SNES Classic-klerekas het, maar dit is hoe dit lyk. Die prys is reg en ek is te lief vir Super Nintendo om dit te wen.

As ek een van hierdie beheerders het, sal ek baie ongeduldig wees met die wag op die volgende SNES Switch Online-speletjies. Daar is soveel goeie opsies!

Nintendo van Amerika (Twitter)

U is afgemeld. Meld aan | Teken aan