Uitgebreide inhoud van Dying Light 2 word op 26 Augustus gewys …

Uitgebreide inhoud van Dying Light 2 word op 26 Augustus gewys ...

Deur Stephany Nunneley,
Saterdag 24 Augustus 2019 14:00 GMT

Op Maandag 26 Augustus wys Techland die opname van die uitgebreide spel Dying Light 2 en kan saam met ons besigtig word.

U kan ten minste 26 minute Dying Light 2-materiaal verwag wat agter geslote deure op E3 ​​2019 gewys word. As u dit sien, sal u sien hoe u optrede en keuses die ligging beïnvloed en verander. Die keuses sal gevolge hê wat uiteindelik die hele spelwêreld sal beïnvloed.

Dit sluit die verskillende faksies in wat dele van die stad beheer. Die keuses wat gemaak word, kan hierdie gebiede van ‘n relatief rustige gebied, in ‘n fascistiese staat verander of dit heeltemal vernietig.

Die stroom is beskikbaar om Twitch, Steam en Facebook te besigtig 26 Augustus in 11:00 PT, 14:00 ET, 19:00 BESTE, 20:00 CEST. Ons het die Twitch-stroom hieronder ingebed.

Kyk na die regstreekse video van Techland op www.twitch.tv

Ons het die nuutste kyk na Dying Light 2 tydens E3 gekry, so dit sal lekker wees om meer daarvan te sien. Dit sal baie lekker wees as hulle ons wys hoe om in zombies te verander as u te veel tyd in die donker deurbring.

Tans word beplan vir die lente van 2020, word dit ontwikkel vir PC, PS4 en Xbox One, maar dit sal ‘n spel van verskillende generasies wees.

As u meer inligting oor Dying Light 2 wil hê, vier keer so groot soos die oorspronklike, lees ons diepte-onderhoud met die orkes en vryskutskrywer Chris Avellone.

Soms heg ons skakels na aanlynwinkels. As u op een klik en ‘n aankoop doen, ontvang ons moontlik ‘n klein kommissie. Gaan hier na meer inligting.