Wie het in elk geval ‘n lessenaar nodig?

Kto i tak potrzebuje biurka? 1

Wie het in elk geval 'n lessenaar nodig?  1

My onderneming verhuis tans na ‘n toekomstige kantoor, wat basies beteken dat alle werknemers die buigsaamheid en gereedskap het om enige tyd en oral te werk. As ‘n wese het ek die gewoonte beveg om nie my eie persoonlike ruimte in ‘n kantoorgebou te hê nie. Na drie weke van my HP Elite X2 begin ek besef dat jy produktief kan wees sonder om elke dag op dieselfde plek te sit.

Dit is die afgelope week regtig getoets. Toe ons vir die laaste keer van die ou kantoor afskeid neem, is alle werknemers gevra om op afstand te werk omdat die laaste regstellings voor die amptelike datum op die nuwe plek ingestel is.

Ek het ‘n dag van bekisting gereël tussen die kantore van twee van my kliënte, en die dag het frustrerend begin toe ek by die eerste plek aankom net om te besef dat ek van die kragtoevoer vergeet het – dit sou ‘n ware beoordeling van die X2-batterylewe wees, wat my gelukkig nog nie gegee het nie misluk.

Die eerste taak van die dag was om die probleem van die kliënt op te los. Voordat ek X2 gehad het, was hierdie taak gewoonlik om ‘n opdrag uit te druk en verskillende merkers op die gedrukte kopie te gebruik om sleutelpunte te identifiseer en aantekeninge te maak. In hierdie geval het ek besluit om die meegeleverde Bluetooth-pen te gebruik. As ek heeltemal eerlik is, het ek met die eerste oogopslag die naald as ‘n nuwigheid verontagsaam, probeer om my voor te stel hoe ek dit prakties sou gebruik. Hierdie konsep was in werklikheid onbillik, en die pen het my toegelaat om met indrukwekkende snelheid te teken en te onderstreep, en dit is ‘n instrument waarna ek beslis weer sal verwys.

Toe het ek ‘n vergadering met die kliënt gehad om die aanbieding te hersien. Ek kon die X2 toemaak en na die vergaderlokaal skuif sonder om baie drade te ontkoppel en die toestel af te skakel om die fout te vermy, anders as die groot en swaar skootrekenaar wat ek gebruik het. Die vergadering wat aangebied is, was intiem en het aansienlike samewerking geverg, want ons het die aanbieding deurgemaak en kommentaar en regstellings aangebied. Daarom het ek besluit om die sleutelbord te ontkoppel en die toestel in tabletmodus te gebruik, wat ons in staat stel om dit maklik deur die hele gesprek oor te dra.

Die veelsydigheid van hierdie toestel is iets waarmee ek nog altyd beïndruk was – selfs op een oggend het ek Elite X2 gebruik om e-pos te beantwoord, ‘n dokument te annoteer, aanbiedings te toon en met kliënte saam te werk, alles in ‘n omgewing waaraan ek nog nooit voorheen gewerk het nie.

Na ‘n goeie oggend en toe die battery nog sterk was, pak ek die pakkie op en gaan die middag na die volgende kantoor vir verdere werk by die lessenaar. Die middag het ek ‘n groter aanbieding gehad vir ‘n kamer vir tien mense – ‘n aktiwiteit wat gewoonlik plaasvind met ‘n mynveld van potensiële tegnologiese foute. Ek sal hierdie reeks gebeure in my volgende blogpos bespreek.

Kyk of u besigheid gereed is vir die toekoms.