Colt Canyon is ‘n wrede, gepixeliseerde westerse spel waarin die dood …

Colt Canyon is 'n wrede, gepixeliseerde westerse spel waarin die dood ...

Die Colt Canyon Demo-weergawe begin met ‘n baie vinnige tutoriaal. Jy leer hoe om te beweeg, hoe om te mik, hoe om bokse te breek om wapens en ammunisie in te samel, aaaa, en dan word ongeveer 20 vyande na jou gegooi, amper doodgeskiet, en jou maat (Jou romantiese maat? Jou maat in misdaad? Wonderlik onduidelik) word deur ‘n horde ontvoer.

Dit is ‘n speletjie. Soek ‘n wapen, gaan reg, soek ‘n maat, maak baie vyande dood. Die probleem is dat Colt Canyon word lukraak gegenereer, verdoemend naby alles sal jou haastig doodmaak, en die dood is permanent.

ek het gespeel Colt Canyon twee keer tydens my persbesoek. Ja, dit was so goed. Tydens my eerste wedstryd het ek ‘n geweer gevind, daarin getrap, verskeie vyande doodgemaak en binne 45 sekondes dood. hmm

Hier word nader gekyk Colt Canyon in die amptelike sleepwa van die aankondiging

In die tweede sekonde het ek baie beter in beheer gevoel. Ek het geleer hoe om effektief te vermy om langs vyande te gooi wat my nog nie gevind het nie, en hulle dadelik met bedrog dood te maak. Ek het ‘n boog gevind, ek het ‘n vreemdeling gehelp, wat my dan permanent die geleentheid gegee het om die pylpunte op te lig – hierdie keuse is gemaak uit verskillende opsies. Ek het sommige mense met dinamiet opgeblaas. Ek het ‘n geweer gekry en kon hoofsaaklik op die boog staatmaak, maar ek het oorgeskakel na die geweer toe iemand te naby gekom het.

Ek het deur verskillende skerms van vyande gegaan voordat ek uiteindelik ‘n kamp bereik het wat my vermoëns oortref het. Ek het gesterf. Die skeppers van die speletjie het my verseker dat dit nie moontlik was om die maat van PAX West in die demo-weergawe van PAX West te vind nie, so ek het beter gevoel met my optrede.

Alhoewel dit ‘n paar minute geduur het om op te warm, het ek dit baie geniet Colt Canyon toe ek sy stelsels verstaan. As u van dubbele stokskieters hou en genadeloos, prosedure-gegenereerde aksiespeletjies, sal u hierdie een dalk ook hou.

Colt Canyon moet vroeg in 2020 vrygestel word. Windows, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. Meer inligting kan hier gevind word.

Het u enige gedagtes hieroor? Laat weet ons hieronder in die kommentaar of skuif die bespreking na ons op Twitter of Facebook.

Redaksionele aanbevelings:

  • Sparklite is ‘n lukraak gegenereerde spel soortgelyk aan Zelda en is net so lekker soos dit lyk
  • Kunai is ‘n spel wat u obsessie met Hollow Knight moet beperk
  • Wil jy met katte speel as ‘n magiese meisie wat ‘n katkafee bestuur? Calico beskerm jou
  • Acron: Attack of the Squirrel is ‘n wonderlike plaaslike multiplayer VR-titel – PAX West 2019