Daarom het u Samsung Galaxy Note 10 ‘n saak nodig

Daarom het u Samsung Galaxy Note 10 'n saak nodig

Nie enkele minute nie, net ‘n paar sekondes – nadat ek die nuwe, topklas Samsung Galaxy Note 10 gefotografeer het, het ek dit veilig op ‘n ander foon geplaas. En dadelik gly hy, val net meer as twee voet en slaan die stut van die stoel. Toe ek die nota 10 haal, het ek die skade ondersoek: deeglik gebreekte glas terug. Toue klankbane in hartseer tye.

Ek voel nie daarvoor verantwoordelik nie … buitendien voel ek ‘n bietjie verantwoordelik daarvoor. Almal weet dat die ongerepte agtergedeeltes van die vlagskipfone geneig is om te kraak met die geringste impak. As ek die ouer was wat verantwoordelik was vir die telefoon, sou ek my duur toestel in ‘n kissie verander as ek dit van ons fotospan af terugkry.

Maar ..maar… die glassteun vir sommige van hierdie vlagskepe is so gepoleer dat dit prakties bo gladde oppervlaktes dryf. Plaas een op die kleinste helling en dit sal begin gly, en vertrou dat u randapparatuur nie die gletsry in dodelike gevaar sal raaksien nie.

(Fotobron: Future)

Soos ‘n kleuter met ‘n doodswens, gly my Note 10 van die tafel af sodra ek omdraai. Ek het dit van die matvloer af opgetel en ‘n beskeie krap van my verlore aandag verwag – ander glastelefone in die TechRadar-kantoor het dieselfde vloer-tot-vloer-reis gedoen met so min gevolg – maar ‘n klap van die stoelbeen het die pragtige rug besmet. Aura Glow-omslag, te skoon vir hierdie wêreld .

As Samsung die saak in ‘n boks saam met ‘n baie duur telefoon sit, sou die agterkant miskien die oorlewing oorleef. Maar elke geval wat van ‘n ander materiaal as glas gemaak is, sal kleefmiddel hê om te keer dat die telefoon aan die begin gly. Dit is selfs afgewerk met mattelaser of chemiese slimfone, soos Google Pixel 3 of OnePlus 7 Pro, kan genoeg wees om te verhoed dat hulle val.

Maar dit is nie die wêreld waarin ons leef nie. Nee, ons bestaan ​​in tye en plekke waar Samsung en Apple telefone vrylaat wat soos edelgesteentes skyn – mooi en bedreig deur die buitewêreld vanaf die oomblik dat hulle hul kassies verlaat, totdat hul eienaars hulle verslaaf wanneer hulle kies.

Samsung Galaxy Note 10 het gebreekte glas geslaan

Op die voorgrond getuienis; Ek is spyt oor die agtergrond.

(Fotobron: Future)

Veilig in die kissie – maar met al die glasskoonheid wat vir die wêreld weggesteek is. Selfs ‘n helder tas verwring die elegante ontwerp van telefone deur ‘n borrel van deursigtige materiaal. Dit lyk nie meer na ‘n keuse nie: verseker u belegging of versoek die woede van die onbeskofte heelal.

Dit is ‘n logiese einde aan die ontwerptendens wat skei van die praktiese en industriële oorsprong van die slimfoon, en die grootte en prys neem vinnig toe om uitdrukkende elemente en buigsame status te word wat almal streef om elite-voorkoms en -funksie te bereik, nie suiwer funksionaliteit nie. . Wonderwerke in ons sakke is nou baie waardevol.

Die siening van verbruikers tegnologie oor hierdie onderwerp het beslis mettertyd ontwikkel – selfs die van ApplePatron. In 2011 het die joernalis Steven Levy geskryf draad oor Steve Jobs se reaksie op sy praktyk om ‘n vroeë iPhone in ‘n kissie te pak:

‘Jobs het teruggetrek asof ek iets giftig in die kamer gebring het. Hy het gelyk of hy gesê het: waarom sou u iets so wonderliks ​​wegsteek? My deurskynende neopreen belag al die innovasies en sweet wat hy en sy werknemers aan visuele ontwerp spandeer het. Daarbenewens het hy my gesê: ‘Ek dink vlekvrye staal lyk mooi as dit verslyt.’

Wat sou Jobs sê oor ‘n wêreld waar hierdie hele visuele projek slegs waardeer word deur oomblikke in die lewe van ‘n slimfoon?

Samsung Galaxy Note 10 het gebreekte glas geslaan

RIP: van 23 Augustus 2019 tot 29 Augustus 2019

(Fotobron: Future)