Die Metro 2033-fliek is aan die gang

Die Metro 2033-fliek is aan die gang

Ek het almal gespeel metro speletjies verskeie kere sedert die vrylating, en die tweede is waarskynlik my gunsteling. Wandel deur die klaustrofobiese ondergrondse metro-tonnels, onder die gevalle Moskou, was en is nog steeds baie snaaks. Ongelukkig lees ek nog nie boeke nie, al het ek die eerste een. Uiteindelik, en seker nog voordat die amptelike film na teaters gaan. Ja, jy lees dit reg; eintlik is die film Metro 2033 besig om te gebeur.

“Die boek van hierdie Russiese skrywer het wêreldwyd bekend geword en is ingebed in die kulturele kode van wetenskapfiksie-aanhangers en spelers regoor die wêreld. Vir ons en Gazprom Media Holding is dit ‘n droomprojek, die mees ambisieuse en groot film wat ons ooit geloods het. Ons beoog om ‘n ongekende bedrag … in die produksie en promosie van hierdie film in Rusland en in die buiteland te belê. ‘Valery Fedorovich, produsent

Metro: uittog, was die jongste wedstryd nie by sommige spelers nie. Dit is te wyte aan die feit dat die ontwikkelaars besluit het om van die metro-tonnels na iets meer oop te beweeg. Persoonlik het ek baie daarvan gehou Exodus want dit het my herinner aan een van my gunsteling speletjies, wat niks anders is as nie vervolger.

“Metro 2033” is my eerste roman. Dit het ‘n baie spesiale rol in my lewe gespeel en ondanks baie aanbiedinge [dostosowania go do ekranu] Ek het hulle almal langer as tien jaar verwerp. In Rusland het ek nog geen produsente gesien wat goed kan doen nie [adaptację ekranu] hierdie boek. Dit het net onmoontlik gelyk. Maar nou het ek uiteindelik ‘n span ontmoet wat ek met “Metro” kan toevertrou. Ons ambisies blyk te wees: om ‘n treffer van wêreldklas te skep en te verdoof selfs diegene wat die trilogie lees en dit uit die kop ken. Om hulle nie teleur te stel nie, is ek gereed om ‘n kreatiewe vervaardiger van die film te word en te help met die skepping daarvan, te danke aan my raad en my optrede. ‘Dmitri Glukhovsky

Nou weet ek wat almal dink; ‘Verdoemend, dit is nie weer ‘n filmaanpassing nie.’ Wel, dit is nie. Dit is eintlik ‘n aanpassing van boeke, maar ek is seker produsente reken op miljoene mense wat speletjies gespeel het om ‘n filmkaartjie te koop. Ek dink hulle wil almal behaag, wat meestal misluk. Tog hoop ek op die beste.

‘Die afgelope dekades het ‘n ware kultus van post-apokaliptiese massakultuur in ons land ontwikkel, en daarom het dit ‘n groot kontantpotensiaal. Boeke Strugatsky Brothers en Dmitry Glukhovsky, videospeletjies “The Fallout” en “The Last of Us”, reeks “Walking Dead” en “Mad Max” [filmy] dit is slegs ‘n paar titels uit die lys wat gewild is onder Russe van alle ouderdomme. Daarom beplan ons die grootste advertensieveldtog wat ons nog ooit gedoen het. “Evgeniy Nikishov, vervaardiger

Kudos aan jou Glukhovsky vir nie opgee nie Hollywood aanbiedinge. Kan jy jou voorstel dat dit gebeur? Washington? Dank die Here dat dit nie gebeur het nie. Ons hoop dat hierdie produsente getrou sal bly aan die oorspronklike bronmateriaal.

“Metro 2033” is ‘n kultusroman wat ‘n groot rol gespeel het in die ontwikkeling van ‘n hele generasie. Wat die rolprentproduksie betref, is dit moeilik om hierdie werk op die skerm aan te pas, maar dit sal ongetwyfeld goed gaan as ‘n groot treffer in die loket. “Vadim Vereshchagin, produsent

Die première van die film vind op 1 Januarie 2022 plaas.

Diversiteit dankie