Die nuwe “Gears Forever” sleepwa toon die grootste ratte tot nog toe

Die nuwe

Ons is ‘n kort entjie van die grootste Gears tot nog toe met Early Access op Xbox Game Pass Ultimate of met Gears 5 Ultimate Editionen vandag, wanneer aanhangers gretig wag vir die vrystelling daarvan, het ons ‘n splinternuwe sleepwa Ratte 5Vyf modusse.

IN Ratte 5, daar is vyf opwindende maniere om te speel: ‘n heeltemal nuwe, aggressiewe manier van samewerking met hoë ontsnappingsyfers; kompetisie teenoor modus, insluitend nege modusse, insluitend ‘n heeltemal nuwe arcade vir spelers van alle vlakke; die diepste horde-modus nog; intuïtiewe Map Maker en die grootste veldtog tot nog toe.

Gister het ons die nuus oor die nuutste blockbuster in Ratte 5 met WWE Superstar Batista Ratte 5 as ‘n multiplayer-karakter, in die wapenrusting van die legendariese Marcus Fenix. Aanhangers kan ook die opname van Sarah Connor en die T-800 Endoskelet van verwag Terminator: Donker lot en Spartans Emile-A239 en Kat-B320 z Hallo: Bereik met Xbox Game Pass Ultimate en Gears 5 Ultimate Edition.

Ratte 5 Vroeë toegang sal op 5 September om 9 nm in die plaaslike tydsone begin. In lande met veelvuldige tydsones sal die vroegste tydsone bepaal wanneer u kan speel. Die vroeë toegang tot Noord-Amerika sal byvoorbeeld gelyktydig om 21:00 ET, 20:00 CT en 18:00 PT begin.

Beide Xbox Game Pass Ultimate-lede en Gears 5 Ultimate Edition die eienaars kan voorberei en die stryd na die swerm neem. Namens almal by The Coalition is ons bly dat aanhangers die wêreld in spring Ratte 5.

Vir meer inligting oor Ratte 5 en die Gears-reeks, bly op hoogte met Xbox Wire of volg Gears op Twitter @ratte van die oorlog.