Die vrylatingstyd vir Rainbow Six Siege Operation Ember Rise is aangekondig

Ogłoszono czas uwolnienia Rainbow Six Siege Operation Ember Rise 1

Die vrylatingstyd vir Rainbow Six Siege Operation Ember Rise 1 is aangekondig

Rainbow Six Siege sal binnekort ‘n aansienlike inspuiting van die inhoud ontvang danksy die amptelike inhuldiging van Operasie Ember Rise, wat op Woensdag 11 September sal plaasvind. Gelukkig vir spelers wat nuuskierig was om te begin speel met al die nuwe Rainbow Six Siege-inhoud, is die amptelike vrystellingskema vir Ember Rise aangekondig.

Die Rainbow Six Siege Operation Ember Rise-vrystellingskedule vind op die oggend van 11 September op Xbox One, PlayStation 4 en PC plaas. PlayStation 4-spelers sal die bekendstelling van Operation Ember Rise om 6:00 PST / 8 AM CST / 9 AM EST sien. Xbox One-spelers sal om 07:00 PST / 09:00 CST / 10:00 EST kan binnekom. Laastens sal spelers op ‘n rekenaar toegang verkry tot die nuwe Rainbow Six Siege-inhoudstel vanaf 08:00 PST / 10:00 CST / 11am EST.

Operation Ember Rise sal twee nuwe operateurs Amaru en Goyo by die speelbare karaktervorm in die luide FPS-skut voeg. ‘N Beduidende herbewerking van die Kanal-kaart en die bekendstelling van die Battle Pass sal ook een van die belangrikste toevoegings tot Rainbow Six Siege wees wanneer Operasie Ember Rise begin.

Sal u spring met die nuwe dinge wat in Rainbow Six Siege sal verskyn wanneer dit tyd is om Operasie Ember Rise op die platform van u keuse te loods? Laat weet ons op Twitter by @primagames!