Ek het die dapperste baasgeveg op die diefsee geword

Ek het die dapperste baasgeveg op die diefsee geword

Ek het die dapperste baasgeveg in die dief-see 1 geword

Dit was ‘n normale dag in See van diewe. Ek het alleen op die rustige oewers van Plenta geswem, die mooi weer geniet en die houerwiel vol kosbare skatte geswaai. Ek het ‘n paar duisend zloties gehad om te verkoop en ek het presies geweet wat ek met die vrug van my vaart sou doen: koop mooi rokke.

En toe sien ek die tweede sloep. As ek die skip sien See van dieweEk kan probeer bondgenoot, draai en veg of ontsnap deur beter te vaar. Ek het egter besluit op die standaardinstinktiewe gedrag: ek het omgedraai, die praathoring gegryp wat my stem sou uitstraal, en geskree: ‘HEWWO? CHOPWO!! “

As ek en daardie ander sloep nie voorheen by die geveg betrokke was nie, was ons dan. En toe hoor ek dit. Hierdie sloep is nie belas deur verskriklike tieners of stille jagters wat wil betoog nie. Daar was ‘n pa en seun aan boord, en die seun het opgewonde met sy pa gesels oor hoe hy gehoop het dat ek baie skatte het.

Ek was redelik seker dat ek hulle kon oordryf; Ek is immers ‘n seerower-veteraan en het ‘n beduidende begin gehad. Maar dit sou ‘n manier wees om dinge te doen lafaard. In plaas daarvan het ek besluit om onsterflik te word. Ek sou hulle my buit gee … solank hulle my in die stryd kon verslaan. Per slot van rekening, as die baasgevegte in die Tall Tales-soeke cool is, sal u beslis ‘n ewekansige baas ter wêreld ontmoet.

Baasgids: hoe om Cass te klop

Ek het die seil tot ongeveer driekwart gesny sodat hulle my uiteindelik kon inhaal. Ek het my sakke vol heerlike piesangs gevul sodat ek my gesondheid kon herstel. Toe besluit ek op die reëls van betrokkenheid. Die beste soort baasgeveg is een waarin die speler voortdurend kan vorder, die swakhede kan benut en uiteindelik kan seëvier. Hier is die reëls wat hulle sou definieer my baasgeveg:

1]Ek sou dit nie regmaak nie. Slup is ‘n klein werkpaard, en solank hy my aktief gered het, het ek geweet dat ek by die water kan bly.

2]Ek sou nie aanstootlike aktiwiteite doen as daar nie ‘n duidelike opening as gevolg van hul fout was nie. Ek kan potensieel iets doen soos om ‘n plofbare vat te vind en te gebruik, of ‘n losiespartytjie te begin, maar dit het onsportief gelyk.

3]Ek sou hulle slegs bastaards en rapscallions noem. Geen kak, geen beledigings nie. Om die een of ander rede het ek besluit om van ‘n Victoriaanse weeskind hou? In retrospek, waarskynlik ‘n slegte verband.

Die seerower legende verslaan

Aangesien ek net op borgtog kon vertraag, het ek die eilande verskeie kere omring en soveel ruimte moontlik tussen my en die ander skip geskep. Ek het ook oopwatergedeeltes gebruik vir skerp draaie, wat hul gesigsveld versper. Dit het buitengewoon goed verloop totdat hulle met ‘n kanonvuur aan die stuur geslaan het. Ek weet nie of dit ‘n ongeluk of ‘n doelbewuste strategie was nie, maar my bestuursvermoë was beperk.

Gedurende die geveg het ek hulle albei opgewonde hoor praat. Dit het my vasberadenheid aangehelp om dit die ideale moeilikheidsgraad te maak. Ek sou nie vir hulle buit gee nie – dit sou ‘n lafaardbeweging wees, maar ek is seker dat dit verdoemend sou dwing om te werk.

Die eindresultaat was ‘n halfuur se strewe na Shores of Plenty. Ek het gesmeek om teater genade; hulle het my verloën. Ek het vir hulle gesê dat dit my gunsteling skip was en dat hulle nie omgee nie. Uiteindelik is my wiel stukkend en gebreek, sodat my slam aan die oewer van die Wanderer’s Refuge getref het. ‘Hoe hou jy van appels?’, Kraai pa.

Die waarheid is dat die appels heerlik was. Hierdie ervaring was wonderlik. Goud is wonderlik, maar ek koop net skoonheidsmiddels. In die eerste plek ken ek die frustrasie om ‘n speler te jaag wat nie wil veg of deur ‘n slim teenstander gelei word nie. In plaas daarvan besluit ek om ‘n legende te word: ‘n baasbyeenkoms wat die span se bemanning tot die uiterste sou uitdaag. Sure, ek het ‘n paar duisend zlotys verloor. Maar ek het ‘n wonderlike verhaal en is dit nie die punt nie?

Nou dit See van diewe gaan oor na ‘n stelsel met maandelikse opdaterings, insluitend gereedskap soos die waardevolle bors van die Reaper wat op die kaart sigbaar is. Ek kan nie wag om meer vergaderings met base te maak nie. Ek het al bewys dat ek ‘n sterk bondgenoot van my vriende is. Nou dink ek dat ek baie pret sal hê, gevaarlik sal raak – maar uiteindelik onmoontlik om te slaan as jy my swak plek drie keer tref – ‘n vyand.

As u ‘n skip met ‘n skerpioenseil en ‘n kaptein sien wat “HEWWO!” Op u skree, weet u wat u moet doen. Jag my af Verslaan my as jy kan. Ek belowe dat ek aan ‘n Victoriaanse weeskindstem werk.