Ek het pas begin om Minecraft ernstig te speel en na ‘n paar aaklige …

Ek het pas begin om Minecraft ernstig te speel en na 'n paar aaklige ...

Ek sal vir jou lieg as ek sê dat ek tien jaar lank nie aan Minecraft geraak het toe Mojanga se spel die wêreld verower nie. As ek buite die huis kans gee, het ek gedink dit is nie vir my nie. Dieselfde spel wat miljoene mense se verbeelding en kreatiwiteit wakker gemaak het hy het my niks gesê nie.

Rede? In die reël het ek op dieselfde muur afgekom: verveling. Sy omgewing voxelado het my nie gebel nie en hy het eerder my verlore ure aan ander dinge gewy krap die blokkies en maak gate. Ek kan vandag sien minecraft Verskillende oë Met diegene wat tien jaar gelede hulself aan ongeloof oorgegee het.

Touchstone: Xbox Game Pass. En die feit dat ek wegspring tussen koninkryke in my eie huis, in my eie tempo en sonder om te weet wat om te sit.

Dieselfde geld vir die oorlewingsmodus: maak die eerste vreugdevuur, smee my eerste swaard, oorleef die eerste nag en druk vir die eerste keer op die knoppie om my karakter te hernu in plaas daarvan om die spel te verlaat. Pandora se boks is oopgemaak.

Leer gebaseer op proef en fout

Aansoeke 36680 14286806462174690 1152921504746442132

Ek is oortuig daarvan dat alles wat verkeerd gedoen kon word tydens my eerste Oorlewingspeletjies met my gebeur het. Ek het nie die moeite gedoen om gidse of raad te soek nie en wou teen my eie tempo leer. Dit was immers nie ‘n sukses of ‘n fout nie, maar betaal vir alles:

  • Die eerste aand in die buitelug deurbring: gaan kyk gerus.
  • Dit ontplof klimmer voor sy neus nadat hy hom met ‘n houtswaard gepook het: kyk.
  • Grawe om vertikaal te speel en neem vir ewig ‘n leer wat my na die oppervlak sal bring: kyk na dit.
  • Raak vasgevang as lava van die grond af begin opkom: dubbelkontroleer

Natuurlik, eerste foute. Maar ek het hulle almal aanvaar. Uiteindelik wou ek van alle moontlikhede geniet wat dit my bied Die mees ambisieuse en skoon sandput ooit gemaak.

IOS 7-afbeelding

Daar is dinge wat ek uit waarneming geleer het, byvoorbeeld dat ek my op my plek kan oriënteer, aangesien die son in die ooste opkom en in die weste sak. Twee hoofpunte wat my gehelp het om alles wat ek opgedoen het, te herstel deur verbasing uit te skakel. Wat nie beteken dat hy antwoorde op spesifieke vrae op YouTube begin soek het nie.

Geleidelik is verkenning, wat die eerste prioriteit van my vertrek was, in drie doelwitte verdeel: die skep van ‘n ordentlike middelhuis, eksperimenteer met ‘n werktafel en Smee koel wapens vir my karakter. Ek vermoed dat laasgenoemde uit traagheid sal verkeer.

IOS 8-afbeelding

En dan is daar die onderwerp van sy musiek wat ontkiem lukraak tydens die spel en ondanks dit trou hy soos ‘n speelhandskoen. ‘N Baie subtiele detail, maar terselfdertyd ‘n ander genie wat tot die ervaring gevoeg kan word.

Byvoorbeeld, die ontleding van die volledige verwysing in terme van klankbane: die kanaal Jaime Altozano.

Op die oomblik en nadat ek ‘n paar mane gesien het, benader ek die speletjie en pas ek dit wat ek noem “my basis” aan by wat in Stardew Valley sou wees. Waarmee sal my spel eindig? Wel, as ek elke dag die waarheid vertel, sien ek ‘n nuwe nuanse in die spel.

Ek sou dit twee uur gelede moes verlaat het … en hier is ek

Aansoeke 29238 14286806462174690 1152921504746442165

minecraft Dit is nie net ure lank nie, weens die onbeperkte moontlikhede is uiters absorberend. Soveel so dat as u rustelose verbeelding het, u projekte van die skerm af kan voortgaan. U begin deur die huis se dakvorm te ontwikkel en voordat u dit besef, is u reeds besig om die tweede verdieping te bou.

As ek dit in gedagte hou, erken ek dat ek nog nie soveel as wat ek moes aangaan met die kreatiewe modus nie, maar daar is ‘n rede: ek het tyd belê wat ek nie aan my wêreld bestee het nie verken bedieners. En dit is hier waar die grootheid van hierdie ervaring geopenbaar word en waar ek net kan oorgee aan wat nog geleer moet word.

Ios Foto 1

Een van die eerste bedieners wat my gefassineer het, was LifeBoat-netwerkwat ‘n seerower-tema gehad het en ‘n groot omgewing gehad het onder leiding van ‘n indrukwekkende seerowerskip. Natuurlik, met toegangspunte en teleportering, en tot vyftien verskillende aktiwiteite wat beskikbaar is vir almal: van arcade games tot Battle Royale wat blatant geïnspireer is deur Fortnite.

IOS 2-afbeelding

Dinge is soos dit is, alhoewel Battle Royale op hierdie bediener nie die krag het om as ‘n onafhanklike spel beskou te word nie, maar dit is die hele ervaring wat u meet. In die een hand het ons ‘n kaart wat sluit, en ons kan onsself bou en bewapen tydens die spel. Daar is selfs ‘n laaiskerm soortgelyk aan PUBG. Maar natuurlik praat ons van ‘n aanhanger-bediener.

Gepaarde ervarings, fassinerende omgewings, vol lewe en spelers. Wêrelde geskep met spesiale sorg, waar u selfs private klubs kan vind, met spesiale voordele vir diegene wat wil bydra tot die projek deur geldeenheid na die spel te bring.

IOS 4-afbeelding

Die Minecraft-monetiseringstelsel is eenvoudig meesterlik: Almal het die geleentheid om inhoud en ervarings te skep en te koop te koop. Estetiese elemente, omskakelbare voertuie, rame, gereed elemente, alles waarmee u kan uitkom. ‘N Manier om almal te vermaak, ‘n gemeenskap te skep, en skeppers kan meer as erkenning kry.

Terloops, iets wat lyk soos ‘n inisiatief wat al op alle platforms verenig is.

As die Switch-weergawe meerminne na jou toe gooi … is daar geen terugkeer nie

EN

Xbox weergawe minecraft Dit was ‘n baie aangename verrassing. Die koppelvlak is eenvoudig en intuïtief – dit is immers ‘n spel vir almal – en Ek dink nog steeds nie dat dit net 350 megabyt kos nie konsole. Vanuit ‘n perspektief neem dit minder ruimte op die hardeskyf in beslag as die weergawe wat versoenbaar is vir agteruit Sonic the Hedgehog. Wat ek egter die meeste hou, is dat ek my reis sal aanhou waar ek wil, insluitend Nintendo Switch.

Ek het die volledige weergawe aanvaar minecraft Vroeër of later bereik u die PC Game Pass. Dit is immers een van die vlagskipafdelings van Xbox Game Studios, en my Ultimate Game Pass-inskrywing (en stapel hangende speletjies) laat my matig koop om dieselfde spel op ander platforms te koop. Behalwe natuurlik die Nintendo Switch-saak. En ek is nie die enigste nie.

Ek gee toe dat ek in gewone aanlynwinkels flirt met inkopies minecraft in skakelaar. Die idee om my “basis” in my vrye tyd verder op te bou en hoe om die voorstel aan te pas by die Xbox-beheerder, is skuldig, ondanks die feit dat u ‘n muis in die Microsoft-konsole kan gebruik.

Dit lyk vir my dat die dag toe ek dit in die mandjie gesit het, ‘n Game Pass op die Nintendo-konsole aangekondig is.

Dit is duidelik dat die spel lonend is. minecraft Dit is ‘n titel met oneindige herhaling waarin u ure spandeer om u wêreldvisie te verbeter, te leer en te eksperimenteer. Maar ook deel. Die sosiale afdeling is ‘n verdere pilaar waarop ervaring self gebaseer is, en aangesien ek in die leer- en aanpassingsfase is, het ek nog ‘n bietjie werk om te doen. Wat nie beteken dat u reeds in Spaans na Discord-kanale soek nie.

In ‘n stadium in die geskiedenis van videospeletjies, waarvan die voorstelle gewoonlik lineêre ervarings of speletjies as ‘n diens is, ‘n algemene vermaakplatform minecraft Dit vul die moontlikhede met die mees kreatiewe gedagtes en word sodoende ‘n beweging in die sandkissie. ‘N Onuitputlike kis vol speletjies wat terloops wêreldwyd op byna alle stelsels gespeel word en (wat nog moeiliker is) sodat almal dieselfde spel kan speel. Chapeau, Mojang.