Fungerar Xiaomi Mi Band 3-remmar med Mi Band 4?

Fungerar Xiaomi Mi Band 3-remmar med Mi Band 4?

Xiaomi Mi Band 4 Àr den senaste billiga fitnessspÄraren frÄn Xiaomi. Den kombinerar en fÀrgpekskÀrm, en optisk pulsmÀtare, möjligheten att spÄra stora mÀngder trÀning och en mÀngd smartwatch-funktioner, allt till det lÀgsta priset pÄ bara $ 40 i USA.

Redaktörens val

Xiaomi Mi Band 4 Review: Xiaomi har gjort det igen

Om du lĂ€ser den hĂ€r Xiaomi Mi Band 4-recensionen finns det en stor chans att du antingen har hört mycket om Xiaomi Mi Band-linjen och vill veta vad hype handlar om eller redan …

Mi Band 4 Àr ett betydande steg upp frÄn den tidigare versionen av den hÀr enheten, Xiaomi Mi Band 3, vilket gör det vÀrt att uppgradera för mÄnga anvÀndare. Om du Àger ett Mi Band 3 och hade en trevlig samling remmar kanske du undrar om du kan anvÀnda samma remmar pÄ Mi Band 4. Svaret Àr ja!

Är Xiaomi Mi Band 4-remmar kompatibla med Mi Band 3?

Enligt Xiaomi Àr remmarna som följer med Mi Band 4 kompatibla med Mi Band 3 och vice versa. Medan den nya fitnessspÄraren har en nÄgot större skÀrm, kan silikonremmarna för Mi Band 3 ocksÄ anvÀndas med Mi Band 4.

Om du Àger ett Mi Band 3 och planerar att uppgradera till det nya Mi Band 4, se till att behÄlla dessa gamla remmar för anvÀndning pÄ din nya enhet!

Köp Xiaomi Mi Band 4 pÄ Amazon Köp Xiaomi Mi Band 4 remmar Köp Xiaomi Mi Band 3 remmar