Hoe u die Huawei Mate 30 Pro regstreekse aankondiging kan sien

Hoe u die Huawei Mate 30 Pro regstreekse aankondiging kan sien

Die Galaxy Note 10-reeks het verlede maand gekom en Apple het die iPhone 11 weke gelede bekendgestel. Hierdie Donderdag is dit die beurt van Huawei om nuwe vlagskip-slimfone aan te kondig en, soos gewoonlik, die hele geleentheid regstreeks uit te saai.
Soos bevestig deur Huawei self, sal die perskonferensie hierdie week fokus op die reeks Mate 30. Die bekendgemaakte promosiefoto’s het onthul dat dit Mate 30 en Mate 30 Pro, ultra premium Mate 30 Porsche Design en die begroting Mate 30 Lite insluit. Aanhangers van Huawei Mate 20 X kan teleurgesteld wees omdat dit lyk of daar nie ‘n opvolger beplan word nie.
Donderdag verskyn die nuwe generasie Huawei 2-horlosie, wat daarop moet fokus om ‘n verskeidenheid fisieke aktiwiteite te ondersteun en indrukwekkende batterylewe te verseker. Maar net soos die oorspronklike, slaan dit Google Wear OS oor vir Huawei se eie LiteOS-stelsel.
Huawei perskonferensie sal om 12:00 GMT begin 14.00 CEST 8:00 ET | 5:00 vm. En sal regstreeks op die amptelike YouTube-webwerf van die kanaal uitgesaai word via die video hierbo.