Kazuya Nino, direkteur van Dragon Quest Builders, kondig die vertrek van Square Enix aan …

Kazuya Nino, direkteur van Dragon Quest Builders, kondig die vertrek van Square Enix aan ...

Die afgelope sewe jaar van sy loopbaan Kazuya Nino in die wêreld van videospeletjies is geassosieer met Square Enix. Dit het daartoe gelei dat hy deel was van ‘n span van verskeie videospeletjies totdat hy die direkteur van die Dragon Quest Builders-sage geword het.

Noudat die spel in winkels is en die ontwikkeling daarvan verby is, dink Nino dit is die perfekte tyd om ‘n besluit te neem verlaat Square Enix en werk aan iets anders.

Hy het dit net gesê die volgende stelling:

Nadat ek aan Dragon Quest Builders 2 gewerk het, het ek Square Enix verlaat. Ek wil Naoki Yoshida, Noriyoshi Fujimoto, Takuma Shiraishi, al my spanmaats en almal bedank wat die speletjies speel wat ek geskep het. Ek waardeer u ondersteuning opreg.

Ek is sewe jaar lank deel van Square Enix (die meeste tot dusver!). Ek was uitgeput deur Dragon Quest Builders 2 en wou ‘n ander ontwikkelingsiklus as Square Enix probeer, en daarom het ek ‘n nuwe ontwikkelingsomgewing voorgestel.

Nino het dit bygevoeg Dit sal u wys wat u volgende doelwit vir die volgende week sal wees Ek het dit al besluit. Desondanks sal hy steeds bewus wees van alles wat Dragon Quest Builders 2 omring, as daar in die toekoms nuwe verbeterings bygevoeg word en as eksterne werknemer van Square Enix werk.

Vroeër was Kazuya Nino ook direkteur van Traumasentrum: Onder die mes of ontwerper Etrian Odyssey by Atlus. Toe was hy die direkteur van die 7de draak by Imageepoch, en sedert hy die Square binnekom, werk Enix as direkteur-assistent van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn voordat hy gebly het direkteur Dragon Quest Bouers.

Deel Kazuya Nino, direkteur van Dragon Quest Builders, kondig die vertrek van Square Enix na sewe jaar aan