No Man’s Sky Beyond-resensie: bedank u werk

No Man's Sky Beyond-resensie: bedank u werk

No Man's Sky Beyond Review: ophou met jou werk 1

Niemand se lug nie hy kon nooit sy eie absurde hype bereik toe dit drie jaar gelede vrygestel is nie. Die spel, wat in 2016 begin het, was ewe indrukwekkend, verwarrend en frustrerend.

Maar Hello Games se ondersteuning na die première was ongelooflik. Die ateljee het in 2016 ‘n opdatering van die stigting vrygestel; Path Finder en Atlas styg in 2017; Toe Abyss and Visions in 2018; en nou Beyond in 2019.

Die Niemand se lug nie van Beyond is ver weg Niemand se lug nie van drie jaar gelede. Dit is nog steeds dieselfde idee, eenvoudig beter geïmplementeer en baie nader aan die visie wat oorspronklik soveel jare gelede aan spelers voorgehou is.

Dieselfde heelal, nuut ek

Die eerste paar oomblikke van die spel lyk relatief onveranderd van die oorspronklike weergawe. Ek word wakker op ‘n vreemde planeet as ‘n amnesiese ruimtevaarder met ‘n gemors van stukkende toerusting. Ek is ‘n reisiger, en my eerste doel is om my dinge te herstel.

My Exosuit beskerm my teen verskillende omgewingsbedreigings, my Multi-Tool laat my toe om bronne rondom my te verken of in te samel, en my skip laat my toe om in die sterre te reis as ek alles bestuur. Ek moet hulpbronne bymekaarmaak, komponente vervaardig en die wêreld rondom my verken om die toerusting op te los, en later sal ek planne vind wat my in staat sal stel om nuwe modules en strukture te bou terwyl ek in die ruimte ronddwaal. Byna alles probeer my doodmaak, en alles, van my mynlaser tot my lewensondersteuningstelsels, het een of ander vorm van brandstof nodig. Om aan die lewe te bly, sal ‘n uitdaging wees.

Niks hiervan is nuut nie. Die oorspronklike weergawe van die speletjie het u tutoriale gegooi om u van hierdie eerste planeet af te neem sodat u die sterrestelsel kan verken. Wat is verskillende dit is hoe die spel by jou begin, en hoeveel aangenamer word dit as die gesonde deel van die harde werk verwyder word.

Sky Man's Traveller is nie in die databasis met 'n boodskap op die skerm oor hoe om 'n kragnetwerk te bou nie. Elke nuwe tegnologie word bekendgestel met ‘n sagte symissie met ‘n gids op die skerm. Hallo Spele via veelhoek

Een van die grootste veranderinge is die manier waarop die spel gebou word, en hoeveel wenke ek gee oor wat ek volgende moet doen. Nadat ek die skip herstel het, gaan ek na die ruimtestasie. Dan begin ek my eie basis bou. Dan vul ek hierdie basis met nuttige vreemdelinge. Dan lei ek missies vir hulle om my basis te verbeter. Ek ontmoet ander enigmatiese soorte reisigers wat wys op ‘n dieper, universele geheim wat ek kan verken en uiteindelik kan oplos. Ek verbeter my basis by my personeel totdat ek rovers en duikbote kan bou wat ek kan gebruik om meer planete te verken.

Voordat ek dit weet, het ek die spel na 50 uur behandel en is ek nog steeds besig met ‘n nuut ingehuurde ingenieur. Die verkenning van die heelal het vinnig vervelig geword toe ek skaars geweet het wat ek doen of wat my bereik het. Maar die spel het nou doelwitte – bou dit, bestudeer dit, gaan hierheen – om vorentoe te beweeg, en elke nuwe idee of stelsel sal verduidelik word wanneer dit bekendgestel word.

Verkenning is nou die belangrikste in hierdie eksperiment, omdat ek nie meer sukkel om uit te vind wat om te doen nie. Die heelal maak nou baie meer sin, en gee terselfdertyd dieselfde ontsag wat hy altyd ontlok het Niemand se lug nie so ‘n fassinerende spel.

Die eindresultaat is ‘n spel wat baie vinniger beweeg en u terselfdertyd op ‘n baie doeltreffender manier in sy eie wêreld oplei. Dit is ‘n kombinasie wat in beide rigtings wil verbeter. In hierdie nuutste weergawe is daar veel meer te doen Niemand se lug nieen byna alles is lekker.

Ek kan ook VR speel met opgedateerde spyskaarte en koppelvlakke wat spesifiek vir hierdie modus gebou is, hoewel die uitvoering van sommige konfigurasies moeilik kan wees.

Gaan uit sy pad

Beyond is nie net groot, wye veranderinge nie. Sommige verbeterings is so eenvoudig soos om by ‘n vreemde NPC aan tafel te sit, of so ingewikkeld soos om my eie ruimteskeppers te tem en te ry – wat ek spandeer manier te veel tyd. Daar is geen regte nie meganiese hulle gebruik hierdie dinge, maar hulle maak die ervaring ryker, of ten minste ‘n bietjie meer werklik.

'N Dood man wat op 'n vreemde antilope op 'n ysige planeet reis Om diere te ry is dikwels stadiger as om te stap, maar ek is seker lief vir my nuwe vriendin Saiga-ruimte. Hallo Spele via veelhoek

Maak seker dat baie stelsels is Niemand se lug nie Moenie steur aan die spel nie – dit is die hooftema van die Beyond-opdatering. Die voorraadruimte kan nou 10.000 hulpbronne-eenhede bevat, wat dit baie makliker maak om groot hoeveelhede hulpbronne wat gereeld benodig word, te versamel. Ek hoef nie byna dieselfde tyd te spandeer om my voorraad te bestuur om seker te maak dat ek plek het nie. Die mynlaser werk ook baie langer tussen vragte, direk vanaf die hek.

Sentinels, ‘n knorrige leër van Vis- en Natuurlewe-drones in die heelal, is baie minder waarnemend en gretig om tydens planeetmynbou te begin, so ek word nie voortdurend aangeval op ‘n manier wat my van my huidige doel aflei nie.

Ek kan opgraderingsmodules in my voorraad dra, wat my toelaat om my toerusting te optimaliseer. As u opgraderingsmodules op aangrensende plekke plaas, kan dit steeds verbeter word, maar ek het nie meer in een posisie bymekaargekom of per ongeluk nie, as ek nie aandag gee nie. Dit alles dra by tot die indruk dat die spel aan die gang is met ek, waar ek gevoel het asof ek gedwing word om aan die speletjie te werk. Die onderdele wat na werk gelyk het in plaas van om pret te hê, is meestal gemasseer en hul gedrag was goed.

Minder eensaam

En ek is nie meer alleen in die heelal nie. ‘N Nuwe sentrum het ontstaan, Anomaly, wat nou die logiese versamelpunt in die heelal is vir alle spelers wat die sterre verken. Hier, op ‘n ruimtestasie wat gelyktydig oral bestaan, kan ek ander spelers en hul ruimteschepen sien. Die afwyking was miskien ‘n bietjie gemors toe Beyond bekendgestel is, maar ‘n reeks kleiner lappe het die prestasie binne ‘n paar dae aansienlik verbeter. Dit lyk asof Hello Games nie ‘n blaaskans geneem het nie.

Geen man, Sky Sky, vreemde kop met die naam Iteration: Helios het 'n hologram van planete en mane. Iterasie van die vergadering: Helios oor die anomalie. Hallo Spele via veelhoek

Ek kan ook interaksie hê met baie nuwe karakters wat meer verskeidenheid bied as die gewone NPC’s van dieselfde drie rasse wat ek by elke ruimtestasie gevind het. Hulle is reisigersagtige wesens wat op dieselfde manier in die heelal belangstel. Hulle wil inligting hê oor eksplorasie, hulle verkoop spesiale planne vir my, of hulle eet net kos wat ek nou kan kook.

Ek kan selfs met ander spelers saamwerk en missies onderneem wat ons al die groot voordele sal inhou. Ek kan hierdie spelers na my heelal nooi, waar ons as ‘n span kan verken en opbou. Dit is nog steeds ‘n vyandige heelal waarin ek bronne moet insamel om te oorleef, maar nou kan ek hulp vra.

Gelukkig is alle sosiale ervarings ingesluit, sodat u kan besluit of u die heelal vir uself wil hou as u dit verkies Niemand se lug nie. Maar hierdie isolasie is nie meer verpligtend nie; ruimte kan ‘n vriendelike plek wees as jy wil.

Die opgradering is gratis as u reeds ‘n speletjie het, en u hoef dus nie ‘n aankoopbesluit te neem of nuwe inhoud te wil aflaai nie. En Beyond verander nie die basiese spel nie Niemand se lug nie, dus kan skeptici steeds nie gelukkig wees nie.

Maar vir almal wat dink dat vorige weergawes van die spel amper gemis is, is Beyond die beste verskoning om weer te installeer. Die harde werk is afgeskaf (ten minste in die meeste gevalle) en dit blyk dat hierdie laag frustrasie baie lekker was.

No Man’s Sky Beyond is nou beskikbaar op PlayStation 4, Windows PC en Xbox One. Die opdatering is op ‘n rekenaar nagegaan met behulp van ‘n “kleinhandel” -kopie van die Steam-speletjie wat deur Polygon gekoop is. Jy kan vind Bykomende inligting oor Polygon se etiekbeleid hier.