PlayStation glo dat die X-knoppie ‘n ‘kruis’ genoem word en erger is …

PlayStation glo dat die X-knoppie 'n 'kruis' genoem word en erger is ...

Skrywer: Kirk McKeand,
Maandag 9 September 2019 12:21 GMT

Ek wil hierdie vinnige nuus begin deur met volle vertroue en die grootste respek vir PlayStation UK te sê: nee. Fok nee Absoluut nie.

Jy sien, Sony het die naweek ‘n tweet geplaas en dit het my baie kwaad gemaak (‘n grap vir jou). Hier is die tweet vir wie die persoon wat dit geskryf het, die res van sy lewe in die tronk moet gestuur word:

Hulle probeer sê dat die X-knoppie – eiers, eks, eks – regtig ‘kruis’ genoem word. Dit laat my dink toe die persoon wat met die woord gif vorendag gekom het, almal probeer vertel het dat dit ‘jif’ uitgespreek word. Nuusflits, maatjie – nee.

Hierdie tweet het my laat lei dat die leemte my nou sou verteer. Maar toe vergeet ek daarvan. Gister het ek die game Plants Vs Zombies: Battle for Neighbourville geloods en in die hoofmenu gestop. Skielik verskyn die vraag: “Druk op die hash-knoppie om te begin.” Geen!

Jesus is aan die kruis gekruisig en dit het nie so gelyk nie. Dit is X, net soos X plek beteken. Kom, Sony. Ons neem dit uit u hande.

Soms heg ons skakels na aanlynwinkels. As u op een klik en ‘n aankoop doen, ontvang ons moontlik ‘n klein kommissie. Gaan hier na meer inligting.