Wasteland 3 is ‘n mooier, meer gepoleerde post-apokalips

Wasteland 3 is 'n mooier, meer gepoleerde post-apokalips

Wasteland 3 is 'n mooier, meer gepoleerde post-apokalips 1

Woestyn 3 lyk soos ‘n meer sneeuwitige, elegante en meer uitgebreide weergawe van sy voorganger van vyf jaar, Verlatenheid 2. Ek het vroeër die week ‘n stuk op die spel gespeel – gebaseer op ‘n demo wat aan borge gestuur is wat die gemeenskap gehelp het om die spel te finansier – en ek hou van die verskillende kolle en aanvullings wat by die span-gebaseerde RPG gevoeg is. Volgens die skepper van InXile is die begroting van hierdie spel drie keer groter as die vorige een.

Apokaliptiese pos begin met kankers 2)Arid Arizona en Los Angeles na die heuwelagtige hooglande in Colorado. Haar verhaal handel oor ‘n plaaslike baas met die naam Patriarch, wat ‘n samelewing lei wat gestig is deur eens ryk mense wat Armageddon voorberei.

In die bo-aansig speel ek as ‘n groep wagte wat deur nat paaie breek, van die een gevaarlike plek na die ander, op soek na die bisarre volwasse kinders van die aartsvader. Hulle het oneerlik geraak en gedreig om die mag van die baas te verbreek.

My span van sewe krygers bevat nou ‘n voertuig wat my na beperkte poste neem. Ek hou van hoe die voertuig sneeupaaie oorkom, modder en modder gooi. In oormaat verken ek bergpaaie totdat ek ‘n verhaalritme teëkom, dikwels in die vorm van ‘n geveg.

Die speletjie is gebaseer op ‘n reeks vergaderings tussen my geteisterde veldwagters en bendes van vyande, insluitend gewone post-kern forel, sowel as robothonde en ander probleme.

Die geveg vind plaas in die styl van XCOM. Elke lid van my span is ‘n spesialis, soos ‘n sluipskutter of haelgeweer van naby. Hulle het twee wapens en ‘n ekstra stel, byvoorbeeld ‘n granaat of ‘n aparte rewolwer. Tydens die spel kry hulle verbeterings in hul gevegsvermoëns en versamel hulle nuwe wapens en wapens. Hulle verbeter ook verskillende vaardighede, soos meganika en kasteelkeuse, en gebruik sosiale vaardighede wat help tydens die vertelteks.

Die grootste doel is om spanlede op te voed sodat hul vaardighede voldoende gevorderd is om mekaar te ontwikkel en terselfdertyd mekaar aan te vul. Nie-gevegsoplossings is dikwels die beste oplossing, maar slegs karakters wat sekere vaardighede ontsluit, het toegang daartoe.

Die stryd is sedert die laaste wedstryd verander en is meer gebruikersvriendelik. In plaas daarvan dat spanlede ‘n geordende lyn vorm om hul beurte uit te voer, kan ek tussen my mense kies, met behulp van aksiepunte om die mees effektiewe taktiese speletjies te skep. Aksiepunte, soos vroeër, sluit die hinderlaag van vyande in en skiet spesifieke liggaamsdele, asook die herlaai of gebruik van verbruiksgoedere soos gesondheidspakke. Toerusting (in enkelspelermodus) word nou deur alle karakters gedeel, wat die lewe baie vergemaklik.

Daar is gewoonlik verskillende toegangspunte en moontlike afskermingsplekke om te gebruik. Omvang, siglyn en hoogte is uiters belangrik vir ‘n suksesvolle stryd, wat werk op grond van statistiese waarskynlikheid. As ek probeer om ‘n vyand te skiet met ‘n geringe kans om getref te word, betreur ek waarskynlik my waansin.

My voertuig is ‘n karakter op sigself, wat die gevegsituasie waarin hy deelneem aan gevegte, skiet en vyande aanslaan, verhoog, en ook hindernisse verwyder en afleiding skep. Maar hy is nie in sommige gevegsafdelings nie.

In oorvermoë is aktiwiteite ook vereenvoudig. As ek ‘n speler nodig het, sê ek, om ‘n slot te kies, klik ek op die probleem en daar verskyn ‘n spanlid wat die taak die beste kan hanteer. Hierdie nuttige gebruikersinteraksie het die spelers na die bekendstelling baie gewens Verlatenheid 2en is bygevoeg in ‘n latere vrystelling van Cut Director.

Baie ekstra begroting is spandeer aan stem- en gesprekstonele waarin verskillende karakters opsionele verhaalspore bied. In my demonstrasie het ek Patriarch se mal seun, Victory, na die puin van Aspen opgespoor. Nadat ons bemeester is, het ons gesels. Ek het die geleentheid gehad om hom dood te maak, hom gevange te neem of hom toe te laat om by my span aan te sluit. Elkeen van hierdie opsies gee ‘n ander resultaat die volgende keer as ek die aartsvader ontmoet. Die verhaal lyk verslawend, soos dikwels die geval is met InXile-speletjies.

Woestyn 3 word uitgegee deur Deep Silver en word in die lente van 2020 op PC, PlayStation 4 en Xbox One vrygestel.